Vyhozený sporťák Michal Hrdlička: Účet za pitky a zálety? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyhozený sporťák Michal Hrdlička: Účet za pitky a zálety?

Michal Hrdlička platí za svoje průšvihy.
Michal Hrdlička platí za svoje průšvihy. (Foto Aha! – P. Machan, M. Pátek, M. Hykl, P. Novotný )

Přehnal to a teď za to musí pykat! Sporťák Michal Hrdlička (27) dostal vyhazov z televize Nova. Expartnera Lucie Borhyové (38), se kterou má dcerku Lindu (2), potrestalo vedení za jeho opilecký a sexuální skandál na filmovém festivalu ve Varech.

„Mohu potvrdit, že jsme se z interních důvodů rozhodli ukončit spolupráci s Michalem Hrdličkou. Moderování Sportovní novin se budou věnovat stávající moderátoři,“ sdělila deníku Aha! mluvčí TV Nova Alžběta Cimová.

Michal po návratu z Varů, kde se opilý líbal s několika ženami, močil na veřejnosti a pak sotva došel do hotelu, ještě několikrát vysílal. Jenže to neznamenalo, že to nemá nahnuté. Vedení televize se chování zaměstnance, jenž vystupuje na obrazovce a má mít nějaké renomé, hodně nelíbilo. Musel si proto sbalit svých pár švestek a poroučet se! Pro Michala to znamená znatelnou finanční ztrátu. Měsíčně bral totiž na Nově podle informací deníku Aha! 40 tisíc korun. To je roční ztráta cca půl milionu korun. Tím, že zmizí z obrazovky, přijde zároveň o svou publicitu, díky níž doteď dostával řadu kšeftů. Pokud jde o rádio Frekvence 1, pro něj Hrdlička dál připravuje sportovní zpravodajství. Alespoň v minulých dnech byl ve vysílání slyšet. „Počítají s ním dál,“ řekl Aha! zdroj ze stanice.



Přečtěte si
jajas
28. 7. 2016 • 14:19

V rádiu možná zůstane, ale když on chce být hlavně vidět!!!!!!!!!! Se pořád geluje a teď to nikdo neuvidí , tak to má blbý! No tak si aspoň v tom rádiu vydělá na ten gel.......

-bello-
28. 7. 2016 • 00:13

Spíš vyhověli rozmazlené hvězdičce Borhyové , aby ho už nemusela vídat.Docela jistě se přimluvila matička Borhyová na Čapím hnízdě . Je to směšný. Na veřejnosti až tak nečůral a holky oblejzal nic moc až tak na vyhazov.Borhyová měla aférek a některých trapáckých taky dost a taková krá. va Čejková zásobovala aférami imrvére a zůstávala. NOVA je najednou extra citlivá No to aby šel k soudu požádat o nižší výživné pro dceru , neb oba = jak on, tak Borhyjka mají mít stejnou životní úroveň!

zadnice
27. 7. 2016 • 10:14

Konečně a to je dobře.

jity
27. 7. 2016 • 07:27

Mě tam stejně neseděl má takový ukníkaný hlas. Sympatický také není, když byl ještě s Borhy a vedli s nimi rozhovor, tak jí nepustil vůbec ke slovu.

st.rec
27. 7. 2016 • 07:17

Jestli toho fešáčka nevezmou okamžitě zpátky,přestanu se na Novu koukat.A vyhlašuju sbírku na postiženého,diskriminovaného Michala.Má přece otcovské povinnosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.