Zoufalý Baselides po skandálu v gayklubu: Chtějí mě zavraždit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalý Baselides po skandálu v gayklubu: Chtějí mě zavraždit!

Exmoderátor se dnes živí výkladem karet.
Exmoderátor se dnes živí výkladem karet. (Robert Klejch, David Malík, archív Blesku)

Exmoderátor Novy se bojí o život. Napadli ho v jeho vlastním bytě a rodina se od něj distancuje.

Bývalá hvězda Snídaně s Novou čelila obvinění, že okradla a osahávala hosty v pražském Gold Wings klubu. Libor Baselides se těmto nařčením brání s tím, že byl naopak sám napaden lidmi v baru. Přivolaní policisté ho zavezli na služebnu a Libor prý z jejich strany zažil brutální jednání. „Řekli mi, že se mám svlíknout do naha, fotili mě. I když jsem jim říkal, že jsem po operaci konečníku, strkali mi do něj ruce bez rukavic a prohledávali mě,“ tvrdil Blesku.

Není to ale první napadení, ke kterému mělo dojít. Před rokem na něj někdo zaútočil v pronajatém bytě. Neznámý muž měl Baselidese srazit ve vaně. Způsobil mu tím otřes mozku a vážně poranil levou nohu. Od té doby prý Liborovi chodí výhružné smsky. Exmoderátor se domnívá, že ho někdo pronásleduje a chce zabít.

Tím jeho trable nekončí. S Baselidesem se totiž nebaví prakticky celá rodina. „Nedodělal si ani maturitu, žije s přítelkyní a pracuje ve skladu,“ říká na jeho adresu otec Libor, podle kterého se s ním právě syn přestal vídat.

„Má žena řekla, že jsem psychopat a že můj syn se ode mě distancuje a v životě mě neuvidí. Poslal jsem několik zpráv, ale neodpověděl…,“ tvrdí Blesku samotný exmoderátor. Ten se nyní živí výkladem karet. Chudý je ale jako kostelní myš. V současné době přebývá v holobytě.



Přečtěte si
malenabald
27. 7. 2016 • 16:24

Maturitu nemá, ale titul MgA ano??? :-o

antonuis.j
27. 7. 2016 • 07:21

Tak tenhle týpek je evidentně nenormální, zjevně je gay (což je jeho věc a nezávadná), ale hlavně magor a paranoik. Potřebuje psychiatra, a měl by makat, nemusel by lhát a fňukat a žít jak socka. Je divnej,

yendoslav
26. 7. 2016 • 22:26

paranoidni alkoholik,tak co cekate?

jity
26. 7. 2016 • 14:15

Neni chlapec náhodou tak trochu paranoidní? Čím se vlastně živí neměl snad také hospodu? Moderátor na RELAX a podobných podřadných stanicích?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.