Martin Dejdar: Těžká autonehoda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Martin Dejdar: Těžká autonehoda!

PRAHA – Herec Martin Dejdar (42) doslova o vlásek unikl smrti! Jeho černý luxusní vůz VW Touareg se v pondělí krátce po půl druhé ráno střetl na 88. km dálnice D1 ve směru na Prahu s obrovským kancem!


Dejdar se vracel domů z Bratislavy, kde tancuje ve slovenské verzi taneční soutěže Bailando. „Tu svini jsem viděl až na poslední chvíli, stála tam jak socha. A pak rána, airback ve tváři a žádný výhled. Otevřela se mi totiž přes celé přední okno kapota. Netušil jsem, kam jedu, zda se kutálím, nebo jsem vzhůru nohama. Začal jsem brzdit a pak jsem se snažil dostat z auta ven,“ popsal deníku Aha! Dejdar hrůzné okamžiky, během kterých se podruhé narodil.

„Byl jsem ale levou stranou zapasovaný na středním svodidle, proto jsem se musel vysoukat dveřmi od spolujezdce do dálnice, kde kolem mě jezdily kamiony. Jeden zastavil a přišel se mě zeptat, co se stalo,“ říká Dejdar s tím, že naštěstí jel rychlostí jen něco málo přes 100 km/h. „Věřím na osud a věřím, že někdo tam nahoře mě má rád,“ oddechl si Dejdar, který se už několik let věnuje i charitě a vloni na ni vybral 250 000 Kč prostřednictvím charitativních hokejových západů HC Olymp.

Kliknutím zvětšeteZ nehody vyvázl opravdu zázrakem skoro nezraněn. Má jen pohmožděnou ruku a tříslo. Prase náraz nepřežilo a na Dejdarově voze z Auto Esa byla škoda vyčíslena na 200 000 korun. „Přemýšlím, co dělat s tím, aby se oplotily všechny nebezpečné úseky dálnic, když na to nejsou peníze. Kliknutím zvětšeteTy desítky minut, kdy jsem tam po nehodě sám čekal, než přijela policie, byly děsivé,“ říká Dejdar.

Když přijel z vyšetřování nehody domů, osprchoval se, převlékl a jel na natáčení třetí řady seriálu Zdivočelá země. „Byl by to velký malér, kdybych na natáčení nepřijel. Šok pak přicházel až pomalu v průběhu dne, ale protože jsem musel pracovat, tak jsem neměl čas nad tím moc přemýšlet,“ dodal Dejdar.


Autor: Miroslav Graclík
Foto Aha! – Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.