Odvrácená tvář vtipálka Náhlovského: Zoufalství a beznaděj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odvrácená tvář vtipálka Náhlovského: Zoufalství a beznaděj!

Josef Alois Náhlovský děsí své kamarády. Píše jim podivné smsky!
Josef Alois Náhlovský děsí své kamarády. Píše jim podivné smsky! (Foto Alexandr Malachovský, Martin Hykl, Dalibor Puchta, Machan, Pátek, Slávka Červená, Martin Přibyl, Roman Souček)

Na jevišti rozdává lidem radost a smích. Když je sám, propadá se do depresí. Josef Alois Náhlovský dokonce naznačil, že uvažuje o sebevraždě!

„Na jednu stranu je úžasný a umí svému okolí dobíjet baterky. Na stranu druhou u něj však není výjimkou, že vám hluboko po půlnoci pošle esemesku s textem, že ho život nebaví, že nemá pro co žít a že akorát na světě ubírá vzduch ostatním,“ šokoval jeho kamarád v rozhovoru pro Sedmičku.

Kde se v něm tyhle pocity berou, když z něj před jeho fanoušky pozitivní energie jenom sálá? „Pepa mívá pocit, že je jeho život nenaplněný. Má sice mladou přítelkyni, ale s tou mají doma hotovou Itálii, proto od ní utíká z Luhačovic do bytu v Ústí nad Labem, kde je sám. Tam to na něj padá. Rodina, práce, všechno,“ pokračoval známý Náhlovského. „Dítě už nechce, na to se cítí starý.“

Samotný komik se k tomu vyjadřovat příliš nechtěl. „Já na takové věci nemám čas, za chvíli jdu na CT vyšetření a nevím, co bych vám k tomu řekl. Jako každý normální člověk zkrátka nejsem doma tak veselý jako na jevišti, to je jasné,“ zlehčoval Josef Alois kamarádova slova a více o svém psychickém stavu bavit odmítal.

 



Přečtěte si
-bello-
5. 9. 2016 • 22:12

mord a člověče, víš že je mi to jedno ?

mord
5. 9. 2016 • 11:46

To jsou zase dementni cancy bellmeku ty svou blbosti nikdy nezklames

cotonice
5. 9. 2016 • 11:18

A co takhle navštívit doktora " přes hlavu " ! Přece to není žádná ostuda ! Druhá možnost = léčba prací !!! Nemá žádné vážné starosti , tak blbne.

-bello-
5. 9. 2016 • 09:55

Jeho humor už se mi nelíbí, je to furt stejný a přehrává se do debila, jako kdysi Sobota.A nelíbí se mi, že v noci bombarduje kamarády smskama. Má si namluvit věkem rovnou parťačku do života a ne holku, od který musí utíkat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.