Ostuda Janků: Rozdává rady, ale manželovi nedopřeje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ostuda Janků: Rozdává rady, ale manželovi nedopřeje!

Heidi Janků vlastnímu manželovi zřejmě příliš nedopřává.
Heidi Janků vlastnímu manželovi zřejmě příliš nedopřává. (Foto Aha! - TV Barrandov a FTV Prima )

Heidi Janků (53) známe nejen jako zpěvačku, ale i moderátorku pořadu Intim. Už z jeho názvu je jasné, jakými se zabývá tématy. I ve svém pravidelném okénku týdeníku Sedmička radí ostatním v intimní oblasti, teď se však prozradila, že vlastnímu manželovi zas tak nedopřává.

Janků přiznala, že na erotiku v kostýmech jí nikdy moc neužilo. Že se pro Ivo Pavlíka (83) nepřevlékla za třeba za jeptišku nebo servírku, se nechá pochopit, ale její manžel ani zdaleka takové touhy nemá. „Jediné, co by na mně manžel rád viděl, je podvazkový pás a punčochy,“ přiznala v Sedmičce.

Tohle přání není nijak přehnané, ale Heidi mu toto radost zkrátka nedopřeje, ač by jí to nestálo zas takové úsilí. „Jeden už sice v prádelníku mám, ale ještě jsem ho na sobě neměla,“ přiznala. Navíc vysvětlila, že pokud nemusí, tak punčocháče nenosí, navíc prý nejsou v posledních letech v módě. „Takže si na své můj muž asi nepřijde,“ dodala.

 



Přečtěte si
ellenic
21. 7. 2016 • 19:07

Koho zajímá, co Heidi dopřeje nebo nedopřeje svému manželovi, to je jejich osobní věc a ne věc národní . Nejspíše má jiné starosti s manželem, než se před ním prohánět v podvazcích a kraječkách. Na Intim se nedívám, kdysi jsem viděla pár minut a stačilo, už nikdy .

aveneta
21. 7. 2016 • 13:12

Heidy....zlatokopka jak vyšitá, zpěvačka nic moc, jeden hit pro skromnější vnímání...Když se načančám

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.