Režisérka S tebou mě baví svět Marie Poledňáková se poprala s mrtvicí: Postránecký jí posílá energii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Režisérka S tebou mě baví svět Marie Poledňáková se poprala s mrtvicí: Postránecký jí posílá energii!

Poledňáková prý už komunikuje s příbuznými.
Poledňáková prý už komunikuje s příbuznými. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Nejen Václavu Postráneckému (72) spadl kámen ze srdce. Režisérka Marie Poledňáková (74) je po mozkové příhodě mimo nebezpečí. Leží už na JIP neurologického oddělení. „Marie už komunikuje a je den ode dne lepší,“ prozradil deníku Aha! zdroj blízký režisérčině rodině.

¨Všechny k smrti vyděsilo, že vrtulník vezl Poledňákovou z chalupy na Vysočině rovnou na ARO do Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích. „Jakmile jsem se tu zprávu dočetl, hned jsem volal Mariinu synu Petrovi. Říkal jsem, že až se maminka probere, ať ji vyřídí, že jí s manželkou posíláme energii,“ řekl Aha! Postránecký, který zazářil nejen v komedii století S tebou mě baví svět, ale také v dalších filmech Marie Poledňákové.

Když jsme mu řekli, že režisérka už je na JIP a komunikuje, oddechl si se slovy: „Zaplaťpánbůh! Děkuju vám za tak dobrou zprávu.“

Šulcová: Jdu za ní!

Podobně jako Postránecký reagovala také Jana Šulcová (69). „Zaplaťpánbůh! To mi spadl kámen ze srdce. Půjdu ji, pokud mne k ní lékaři pustí, okamžitě navštívit,“ řekla Aha! herečka.



Přečtěte si
tlamovka
19. 7. 2016 • 09:22

Hulí jako komín tak čemu se divíte? Je to jen zasloužená odplata za podporu tabákového průmyslu! A stojí to hrůzu peněz ve zdravotnictví!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.