Gottův krycí manévr nevyšel: Tchyně jako nastrčená figurka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gottův krycí manévr nevyšel: Tchyně jako nastrčená figurka!

Pozemek napsal na svou tchyni!
Pozemek napsal na svou tchyni! (Foto: ara)

Karel Gott koupil v severočeské Doubici na okraji Českého Švýcarska obrovskou parcelu. Tu ale zapsal v katastru pod jiným jménem. Papírovou majitelkou je Karlova tchyně!

Pozemek je v katastru zapsán na matku Slavíkovy manželky Ivany (40) Blanku Krejčí (60). Sama by na parcelu, která stála několik milionů korun, rozhodně z vlastních peněz neměla. Tudíž je jasné, že vše platil právě její zeť.

Proč je pozemek napsaný právě na Gottovu tchyni? Mistr chtěl pravděpodobně odklonit pozornost od svého či manželčina příjmení. Místní ale to, že v Doubici koupil pozemek, už vědí, a zpráva se tak raketově rozšířila i do zbytku Česka. „K soukromým záležitostem se pan Gott nebude nyní ani do budoucna jakkoli vyjadřovat,“ napsala na dotaz Blesku zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Zpěváka to po náročné nemoci táhne do přírody a Doubice si velmi oblíbil. Se svojí rodinou tam už nějaký čas jezdí na víkendy.

Místní obyvatelé se děsí nájezdů fanoušků z nedalekého Německa, ale i z Česka. „To může být masakr, pokud tady postaví dům a bude tady trávit víkendy nebo třeba i více dnů v kuse, můžou sem jezdit davy lidí a z poklidné Doubice bude blázinec,“ řekl Blesku jeden z obyvatel.

„Ale mohou to ocenit hospodští, pro které mohou být podobné zájezdy zlaté žně,“ prohlásil starosta obce Martin Schulz.

Více o Karlu Gottovi si přečtěte ZDE!



Přečtěte si
ararat
23. 7. 2016 • 08:49

Alena Ponistova uklizečko Ararat už jsem ti psala na to pruhované sako nemáš.Najdi si katalog Bonita,tam ho uvidíš,no ale ty tvé hadry z popelnice co nosíš,mě nebolí.Kdo všem zavídí jsi ty Marfušenko s koštětem.Jak ty všemu rozumíš,proč myješ wc?Ty jsi opravdu omyl zrození. * * Ach jo kdyby blbost kvetla tak jsi samý květ, bohužel je rozpinatelná jako vesmír a nezakrývej svou neschopnost za úspěchy druhých,ale neboj až budu uklízečka a budu umývat záchody tak ti to oznámím naštěstí na rozdíl od tebe ty socko,vydělávám pěkný peníze a nejsem závislá na státu k přežití jako ty.Čůůůs blbko a zase něco blbého napiš ať se pobavím.A dej si pozor na vkus ať nevypadáš jak ze second handu,to je něco příšerného,hoď to do koše

-bello-
19. 7. 2016 • 23:42

listure dobrý postřeh, fanynky plní šrajtofli Ivušky

-bello-
19. 7. 2016 • 23:18

Už jen postavit taky Čapí hnízdo, vytunelovat 50 mil. a jako přes kopírák od Babiše : "Mé dcery jezdí od dětství na koni, rozhodl jsem se proto, že dám rodině prostředky, aby si firmu koupila a projekt realizovala. Farmu bude vlastnit tchýně která bude držet podíl odpovídající podílu mých dvou nezletilých dětí a mé partnerky”

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.