Šokující přiznání Nálepkové (56): Zneužívali mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šokující přiznání Nálepkové (56): Zneužívali mě!

Světlana Nálepková
Světlana Nálepková (Aha! – Alexandr Malachovský)

Herečka Světlana Nálepková v životě zažila hodně bolesti a zklamání. Všem se snažila pomáhat a vždy na to doplatila. V současné době se snaží od nikoho nic neočekávat a žít přítomností.

Světlana tvrdí, že štěstí má každý v sobě, ale musí vědět, že ho tam má hledat. „Měla jsem vždycky problém se sebepřijetím. Nevážila jsem si sama sebe,“ prozradila herečka pro Nedělní Blesk s tím, že se snažila všem pomáhat a někteří toho začali zneužívat.

Teď už pomáhá jen lidem, kteří to opravdu potřebují. S přítelem jsou spolu už pět let velmi spokojení, ale její štěstí na něm nezávisí. „Dříve jsem se hodně upínala na muže, ale pak jsem se tolikrát trápila, že to už nechci zažívat,“ svěřila se Nálepková. Šansoniérka v současnosti dělá vše pro to, aby dokázala žít jen tím, co je právě teď. V tom jí pomáhá meditace, která zajímá i jejího přítele. „Myslím si, že meditace může být přínosem pro každého. Napomáhá v sebevědomí a trpělivosti,“ dodala Světlana.



Přečtěte si
ivoadler
19. 7. 2016 • 10:37

Je blbá. Co se dá dělat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.