Bailando: A další skandál! Podvod v hlasování?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bailando: A další skandál! Podvod v hlasování?!

Lucie Borhyová v pátek vypadlého Zdeňka Podhůrského utěšovala, ale...
Lucie Borhyová v pátek vypadlého Zdeňka Podhůrského utěšovala, ale...

PRAHA – Podivné okolnosti provázely hlasování diváků v posledním duelu »novácké« taneční soutěže Bailando, při němž o udržení tančili Lucie Borhyová (29) s Petrem Pikem (22) a Zdeněk Podhůrský (47) s Lenkou Sekaninovou (25).


Lucie Borhyová nesměla vypadnout?
Esemesky pro soupeře nešly doručit


Suverénně postoupili Borhyová s Pikem. Jenže deník Aha! zjistil, že některé esemesky pro Podhůrského nebyly vůbec doručeny!

„Chtěl jsem poslat Lence Sekaninové esemesku, ale ta nešla doručit. Jednak mi nepřišlo potvrzení, že byl můj hlas přijat, a když jsem se díval do odeslaných zpráv, tak u esemesky byl symbol, že nebyla doručena,“ řekl Aha! jeden z fanoušků a jako důkaz nás nechal vyfotit displej mobilu. A nebyl sám!

„Ozvalo se mi několik lidí, kteří si na to stěžovali, mně samotné některé esemesky také nešly doručit,“ potvrdila manažerka Podhůrského Andrea Dlouhá. „Zdeněk Podhůrský za námi v průběhu přímého přenosu přišel s tím, že má zprávu o možném problému s hlasováním,“ přiznává mluvčí Bailanda Johana Indráková. „Televize Nova tuto informaci okamžitě prověřila a naše hlasovací SMS byla v pořádku přijata,“ dodává Indráková s tím, že nikdo jiný si u ní nestěžoval. Nemůže však popřít fakt, že Nově je samozřejmě příjemnější, když v soutěži zůstane Lucie Borhyová, která je její tváří, než Zdeněk Podhůrský, který moderuje na konkurenční kabelové televizi Top TV.

Bailando: Málo se díváte, a tak... Hrozí přesun!


Autor: Vojtěch KRISTEN
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.