Komiksová veselka syna Petra Rychlého: Ve znamení superhrdinů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Komiksová veselka syna Petra Rychlého: Ve znamení superhrdinů!

Superdlouhý polibek vystřídalo vítězné gesto Supermana. Chyběl už jen efektní odlet.
Superdlouhý polibek vystřídalo vítězné gesto Supermana. Chyběl už jen efektní odlet. (Foto Aha! – David Malík, facebook.com)

Sraz »správňáků«! Tak to vypadalo na svatbě syna Petra Rychlého (50). Reportér Krimi zpráv televize Prima a milovník komiksových superhrdinů Matěj Rychlý (24) pojal veselku hodně netradičně. Nechyběla u toho ani policie.

O povedených svatbách se říká, že jsou jako řemen. Ta syna seriálového Čestmíra Mázla by se dala popsat jako policejní manévry. Bojovník za zákon, pořádek a milovník čestného a hlavně Batmana si na obřad do pražské Rajské zahrady na Žižkově nepozval jen rodinu, příbuzné, kamarády, ale také mluvčí policie, se kterými přijde každý den kvůli reportážím do styku. A pod dohledem specialistů na zákon také konečně po letech známosti slíbil své vyvolené Anně Kučerové oddanost až za hrob.

„Je to poprvé a naposledy,“ křičel radostně jako pravý superhrdina před oddávajícím. A vyvolal tím hodně bouřlivou reakci od otce Petra. „To si jdu zapsat!“ pobavil více než sto přítomných hostů, protože je dvakrát ženatý. Obě jeho osudové ženy na svatbě také nesměly chybět. S první manželkou, herečkou Pavlou Vojáčkovou (51) má právě syna Matěje a Ondřeje (23), s druhou ženou, bývalou tenistkou Janou Pospíšilovou (46) syna Petra (9).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.