V milenci Gregorové bouchly saze: Udělal bych to znovu! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

V milenci Gregorové bouchly saze: Udělal bych to znovu! Co se stalo?

Koptík se pořádně rozzuřil!
Koptík se pořádně rozzuřil! (FOTO: David Malík, Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan)

Zajíček Hany Gregorové předvedl výstup na základní škole. Jeden žák měl šikanovat jeho dceru. Koptík mu důrazně domluvil. Ředitelka tvrdí, že byl na chlapce fyzicky agresivní.

„Má dcera byla v první třídě a byl tam žák, syn policisty. Od dcery, která najednou chodila domů zamlklá, jsme se dozvěděli, že jí ten kluk šikanuje,“ vysvětloval milenec Hany Gregorové Ondřej Koptík Blesku. „Mlátil ji do břicha, bil, tahal za vlasy a kradl jí svačiny. Bylo to každý den, pravidelně a dlouhodobě.“

Ondřej něco takového nehodlal tolerovat a s osmiletým klukem si to přišel do školy osobně vyřídit. „Podle učitelky pan Koptík na chlapce křičel a měl ho připozvednout,“ tvrdí ředitelka ZŠ Hovorčovická Mgr. Marta Váňová. Sama prý byla v době incidentu na pracovní neschopnosti.

„Došlo ke křiku, protože jsem vybouchnul a došlo k emocionální eskalaci,“ přiznává Koptík. Jakékoliv fyzické napadení chlapce ale důrazně odmítá. „Nedržel jsem ho pod krkem, ani jinde. Jen jsem mu důrazně vysvětlil, že je to moje dcera, a odvedl ho zpět k lavici. To je pravda. Použil jsem důraznější metody, to přiznávám.“

Podle Ondřeje šikanoval žák kromě jeho dcery ještě deset dalších dětí. Celá situace dopadla tak, že žáka přemístili do jiné třídy. Školu obvinil Koptík z toho, že před jeho výstupem šikanu ve třídě nikdo neřešil. „Pokud k tomu docházelo, tak se měli rodiče obrátit na paní učitelku,“ říká ředitelka školy. „Pokud by to neřešila, tak na vedení školy. Neměl to řešit tak, jak to řešil. To je ale jeho osobnostní rys, za to já nemohu. Křičel tam přede všemi dětmi a tomu chlapci vyhrožoval…“

Poté, co žáka přesunuli, považuje ředitelka celou věc za vyřešenou. „Žádné obvinění na vedení školy nepřišlo, ani od Koptíkových,“ dodává.



Přečtěte si
mechitz
16. 7. 2016 • 22:10

Dobře udělal. Měl parchanta ještě nakopat do p.dele, aby si to zapsal za uši. Ta ředitelka je asi taky pěkná Milka, kdyby byl na něj fyzicky agresivní, tak by dostal jinak nahrabáno. Takto by se to mělo řešit a bylo by po problému hned. Ředitelka řeší, jestli náhodou chlapeček neutrpěl duševní otřes, no to je úroveň!

ararat
16. 7. 2016 • 18:22

Alena Ponistova dobře udělal,měl mu ještě vrazit,parchantovi To se mi líbí · Odpovědět · 19 · 15. červenec 2016 4:23 TĚM TVÝM NEVYCHOVANÝM SPRATKŮM MĚL TAKY PŘIDAT, BŮŮŮ...ÁVO

-bello-
15. 7. 2016 • 23:20

V dnešní době, kdy školy jako ví a neví o šikaně je to jediný řešení.Chlapečka bych ale já vyvedla za roh a tam bych mu dala na prde.l co proto.At si řve! A řekla bych, že jak uslyším cokoli, vrátím se a bude hůř ! Za chvíli to bude na školách o kdo z koho !

sadia
15. 7. 2016 • 21:35

Já taky ne. Řešila bych to podobně!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.