Aktuálně ze soukromí: Šafránková o rakovině a vesmíru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Aktuálně ze soukromí: Šafránková o rakovině a vesmíru!

Libuše Šafránková
Libuše Šafránková (Foto Aha! – Robert Klejch, ara)

Libuše Šafránková má za sebou boj se zákeřnou nemocí. To, že se cítí dobře, ale raději příliš nahlas neříká…

„Je mi moc dobře a cítím se opravdu skvěle. Beru to ale všechno s obrovskou pokorou, proto nikomu raději neříkám, že mi je fajn. Pokorně děkuji tomu nahoře, ale nikdy nevíte. Vesmír je velmi nevyzpytatelný a hravý…Vždycky vás může překvapit!“ svěřila se národem milovaná herečka Blesku.

Šafránková je opravdu k nepoznání. O rakovině se dozvěděla před rokem a půl. Lékaři jí potom museli odstranit celou pětinu plic. Loni v říjnu si ještě ani nešla převzít medaili Za zásluhy od Miloše Zemana. A teď? Libuška seká zahradu ve vedrech k padnutí a mluví o další práci!

S manželem Josefem Abrhámem by si totiž měli zahrát královskou dvojici ve filmu od Jana Budaře. „Honzík s námi mluvil a opravdu nám role nabídl,“ potvrdila Šafránková. Nová česká pohádka by se měla jmenovat Princ Mamánek. „Líbilo se nám to moc a okamžitě jsme řekli ano. Film ale ještě není zdaleka hotov, tak se nám zdálo předčasné o tom mluvit. Prý se začne točit nejdřív napřesrok. My se na to s manželem, pokud to vyjde, ale opravdu moc těšíme,“ dodává nadšeně herečka, která už je absolutně fit!



Přečtěte si
malavelka
13. 7. 2016 • 15:39

Nepřeceňujte biologický věk. někdo je v tomto věku možná již mrtvý, ale jiný je ještě docela mlád.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.