Legenda v slzách! Smrt syna(†19) při vodních radovánkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Legenda v slzách! Smrt syna(†19) při vodních radovánkách!

Syn (†19) country hvězdy utonul při nehodě na vodě, i když měl záchrannou vestu.
Syn (†19) country hvězdy utonul při nehodě na vodě, i když měl záchrannou vestu. (Reprofoto Youtube)

Na podzim se chystal nastoupit na vysokou školu. Jenže Jerry Greer (†19) přišel o život. Osudnou se mu stala plavba na nafukovacích duších po jezeře Kentucky. Celá jeho rodina včetně slavného zpěváka country Craiga Morgana (51) jsou v šoku.

Syn country hvězdy utonul při nehodě, i když měl záchrannou vestu. Tubing je u mládeže velmi oblíbenou zábavou, ale v osudný den se mladíci na vodě srazili a spadli do vody. Nad Jerrym se hladina zavřela, záchranná vesta nepomohla. Pátrači ho našli mrtvého.

„S hlubokým smutkem oznamuji skon Jerryho Greera, syna country zpěváka a komika Craiga Morgana a jeho ženy Karen Greer,“ uvedlo nahrávací studio Black River Entertainment, se kterým mladíkův otec často spolupracuje. „Rodina je vděčná za příval podpory a vaše modlitby ve chvílích, kdy v soukromí truchlí nad strašlivou ztrátou,“ dodalo studio.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.