Velké trápení Simony Stašové (61): Vážné problémy s páteří otce! Lékaři se bojí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Velké trápení Simony Stašové (61): Vážné problémy s páteří otce! Lékaři se bojí...

Simona Stašová se kvůli tatínkovi hodně trápí.
Simona Stašová se kvůli tatínkovi hodně trápí. (Foto Aha!: Alexandr Malachovský, Dana Kolářová, reprofoto ČT)

Nulové vyhlídky na zlepšení! Ty má podle Simony Stašové (61) její otec a bývalý manžel Jiřiny Bohdalové (85). Doktor přírodních věd a seizmolog Břetislav Staš má velké problémy se zády. Skřípnutou páteř prý nelze operovat.

Pohled na otce jí vhání slzy do očí. „Táta má trochu skřípnutou páteř,“ prozradila herečka smutnou zprávu o otci, který kvůli problémům se zády vstává z postele i půl hodiny.

Už se neprobudí?
Vyhlídky na to, že by se jeho zdravotní stav zlepšil, jsou ale nulové. „V žádném případě do toho nechtějí lékaři jít, protože říkají, že operace se zdaří, ale bojí se, že už ho v těchto letech neprobudí,“ prozradila Stašová. „Ta anestezie je to nejhorší na tom stáří,“ dodala.

Přestává kouřit
Otcovy zdravotní trable Simonu trápí, paradoxně jí ale můžou pomoci v péči o vlastní zdraví. Otec má totiž problémy i se žílami na nohou. A právě to ji možná konečně donutí přestat kouřit. „Dívám se na tátovy nohy a říkám si, že je budu mít taky všelijak zbarvený. A to táta nekouří. Přestal kouřit v 57 letech. A já jsem takový notorický přestávač. A to je asi jedna z mála věcí, kterou si říkám: Simonko, už jsi to přetáhla od toho táty čtyři roky. Už bys opravdu možná měla přestat kouřit, protože ty cévy a žíly se zanáší,“ svěřila se v pořadu Host na Radiožurnálu.

Lepší to nebude
„Tak takhle já přemýšlím o tom, co bude dál, protože lepší už to nebude,“ dodala herečka, která si moc dobře uvědomuje, že zdraví, je to nejcennější, co máme.



Přečtěte si
vigela
10. 7. 2016 • 16:35

Přestat kouřit je dobrý nápad. Vřele doporučuji. Letos je to 20 let, co jsem přestala ze dne na den, a nemůžu si to vynachválit. Žádné velké drama jsem kolem toho neprožívala. Stačí si to srovnat v hlavě, že člověk kouřit nechce. Absťáky jsem měla tak 14 dní, pak už se to jen lepšilo. Je to úžasná úleva, osvobození od hnusné závislosti. A samozřejmě zlepšení zdraví.

malavelka
10. 7. 2016 • 16:12

Tak mně dali narkozu zbytečně, když mne fakticky zbytečně operovali. Spletli si mne s jiným pacinetem..Nic vážného se ale nepřihodilo, jelikož šlo jen o nadbytečný úkon / artroskopické vyšetření kolene, když měli odstranit vodu z lýtka - pseudocystu po zánětu/ nestalo se nic až na hcovánbí lékaře, který se přede mnou skrýval a byl problém opravit propouštěcí zprávu. Že by byli opravdu JEN přepracovaní?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.