Režisér Strach (61): Zpověď o kamarádovi Bartoškovi! Modlil se, ať nezemře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Režisér Strach (61): Zpověď o kamarádovi Bartoškovi! Modlil se, ať nezemře!

Jiří Strach se o herce upřímně bál!
Jiří Strach se o herce upřímně bál! (Foto ara)

Z celé duše se modlil, aby rakovinu překonal. Režisér Jiří Strach (42) měl o nemocného kolegu a kamaráda Jiřího Bartošku (69) velké obavy. Bez něj by totiž film Anděl Páně 2 nikdy nevznikl.

Pohádka Anděl Páně 2 měla po 10 letech pokračovat. Hrozilo ale, že se stejně na filmových plátnech nikdy neobjeví.

Bůh je neměnný

„Kdyby jedna z ústředních postav svou roli odmítla, film by nikdy nevznikl. Největší strach jsem měl o Jirku Bartošku, protože procházel těmi nepříjemnými věcmi. A Pán Bůh je neměnný, bez Barťáka bych to nenatočil. Tenkrát jsem vzýval Boha, aby se uzdravil,“ svěřil se deníku Aha! režisér Jiří Strach.

Chyběly prachy

Bartoška se naštěstí z rakoviny vyléčil, a tak se mohlo s natáčením začít. Na růžích ustláno ale Jiří Strach stále neměl. „Myslel jsem si, že se po úspěchu s prvním dílem budou sponzoři předhánět, ale opak byl pravdou. Měli jsme dost velký problém i takhle silný titul s nejlepšími herci zafinancovat,“ prozradil režisér.

Rozpočet se pohyboval kolem 30 milionů korun.

Trojan chce milion

Herec Ivan Trojan (52) na besedě v domě ČT k filmu Anděl Páně 2 přislíbil, že pokud do kina přijde na jmenovaný snímek 1 000 000 diváků, kývne na natáčení třetího dílu. Jinak prý v žádném případě. Režisér Strach o tom ale silně pochybuje.



Přečtěte si
mandat
9. 7. 2016 • 23:28

Od kdy se ateisticka generace modli ??????? Co je to za blbost ? Modleni by asi tak pomohlo, ze jo ??????????? Bartoska cely zivot kouri a pije, sveho zdravi si nevazi a jeste vyhrano nema, muze se vse vratit.

andorea
9. 7. 2016 • 06:44

Režisér Strach (61): Zpověď o kamarádovi ---- Zase máte zbytkáč?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.