Co prozradila nemanželská líbačka? Rozvod po 17 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Co prozradila nemanželská líbačka? Rozvod po 17 letech!

KARLOVY VARY, ÚTERÝ, 19:42. Milenci Melíšková a Tauš se u řeky vášnivě objímali a líbali.
KARLOVY VARY, ÚTERÝ, 19:42. Milenci Melíšková a Tauš se u řeky vášnivě objímali a líbali. (Foto Aha! – Martin Hykl a showpix.cz)

Chce být volná pro novou lásku. Klára Melíšková (44) se kvůli Viktoru Taušovi (42) rozvádí. Vztah herečky a manžela Vendulky utěšitelky vyšel najevo na karlovarském festivalu, kde je přistihli fotografové při líbačce.

Do situace vnesla vnesla jasno herečka a dabérka Růžena Merunková (76), Klářina stále ještě tchyně. „Byli spolu s Lukášem 17 let a najednou si přestali rozumět. Tak už to bývá,“ řekla deníku Aha! Merunková. „Myslím, že v době jejich rozchodu před půl rokem ještě nikdo třetí ve vztahu nebyl,“ dodala herečka.

Podali si žádost

Stále ještě manžel Melíškové, dabér Lukáš Hlavica (50), prý nikoho nemá dosud, žije jen prací, je dramaturgem v rozhlase a učí na DAMU. Podle Merunkové už podali žádost o rozvod a v péči o dvě děti, šestnáctiletou dceru a desetiletého syna, se zatím střídají. „Zůstali přáteli a neubližují si,“ svěřila ještě Merunková.

Osudový seriál

Klára se s Viktorem podle všecho sblížila při natáčení seriálu Modré stíny. Na festival přišli po zahájení ruku v ruce, a pak se dokonce vášnivě líbali na břehu říčky Teplá. Nijak zvlášť se na veřejnosti se svými city neskrývali.

Bez vyjádření

Zdá se tedy, že ztroskotalo i manželství Tauše a Evy Jeníčkové (51), Vendulky Utěšitelky z Básníků. „Nebudu se k ničemu vyjadřovat,“ řekl deníku Aha! stroze režisér. Herečka nezvedá telefon a na SMS nereaguje.

Dušan Klein: Loni to ještě klapalo

Ještě loni v zimě bylo zřejmě manželství Evy Jeníčkové a Viktora Tauše naprosto v pořádku. „Mluvil jsem při natáčení s Evou a nechal jsem pozdravovat jejího manžela,“ řekl Aha! režisér Básníků Dušan Klein (76). „Ona odpověděla, že to ráda udělá. Kdyby to mezi nimi už tenkrát neklapalo, jistě by mi to řekla,“ ujistil Klein.



Přečtěte si
jity
8. 7. 2016 • 13:43

Tak to asi ne, když hledá jinde. Vendulka utěšitelka holt už ho neutěší.

defakto
8. 7. 2016 • 07:40

... co do toho kecá tchýně Merunková ? ... ten Tauš je blázen , mezi Vendulkou a Melíškovou není skoro žádnej rozdíl , když tak si měl najít úplně jinou .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.