Miroslav Moravec: Učím se znovu chodit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miroslav Moravec: Učím se znovu chodit!

Miroslav Moravec věří, že do září by se mohl berlí zbavit. Pak vyrazí do lázní.
Miroslav Moravec věří, že do září by se mohl berlí zbavit. Pak vyrazí do lázní. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Nehoda, při které Miroslava Moravce (67) porazil vůz taxi a způsobil mu zlomeninu krčku, herci pořádně zkomplikovala život. Po nemocnicích totiž bude ještě další měsíce.

Ty však už stráví na rehabilitační klinice na pražských Malvazinkách. „Učím se znovu chodit. Cvičení je tu ale tak intenzivní, že toho mám po tři čtvrtě hodině plné kecky!“ říká Moravec.

Populární dabér komisaře Moulina nebo Fantomase je i přes to optimistou. „Snad to bude v pořádku,“ věří Moravec. „V úterý budu moudřejší, čeká mě řada vyšetření s panem doktorem Štefkou, který mě operoval. Jemu a jeho skvělému týmu bych chtěl moc poděkovat,“ dodává herec s tím, že zatím bohužel nejsou vyloučeny ani trvalé následky.

„Uvidíme. Já jsem optimista. To ale neznamená, že nejsem naštvaný. Strašně to zkomplikuje život. Na taxíky jsem ale nezanevřel. Mám mezi nimi spoustu kamarádů, se kterými jezdím celá léta, a vím, že se na ně můžu spolehnout. Na divadlo také nezanevřete kvůli jednomu špatnému herci,“ poukazuje Moravec na taxikářku, která ho srazila.

„Neozvala se, jak slíbila, mám ale dobrého právníka, takže se s ním poradím. Stojí mě to příliš mnoho peněz, než abych to mohl nechat jen tak. Doufám, že je ta paní dobře pojištěná,“ říká Moravec, kterého trápí i to, že v nemocnici se nesmí kouřit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.