Rakovinou ničená Čáslavská: Slova, ze kterých mrazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rakovinou ničená Čáslavská: Slova, ze kterých mrazí!

Věra Čáslavská bojuje s rakovinou slinivky!
Věra Čáslavská bojuje s rakovinou slinivky! (Foto: Martin Přibyl)

Nejlepší a nejslavnější gymnastka Československa Věra Čáslavská je opravdu legenda. Bohužel ani ona neunikla rakovině, která jí požírá celé tělo. Přesto bojuje a rozhodně se nevzdává.

Věra Čáslavská dlouho bojovala s rakovinou slinivky. Zdálo se, že ji porazila. Opak je ale pravdou! „Minulý týden mi dělali velice kompletní vyšetření PET rentgenem a CT. Ložiska rakoviny při nich svítí. No a já bohužel svítila,“ prozradila gymnastka pro nedělní Blesk s tím, že nezná nikoho, kdo by tento typ rakoviny porazil.

Snažila se dělat úplně všechno, aby rakovinu porazila. Pila šťávu z červené řepy a děti jí sháněly pampeliškové kořeny na čaj a bylinky. Nic nepomohlo. „ Já říkám, že rakovina je kanibal, sežere všechno, i to, co svému tělu dodávám,“ vysvětlila Věra a dodala, že lékaři v Motole i v IKEM se o ni velmi dobře starají a pomoc v zahraničí rozhodně hledat nebude.



Přečtěte si
ararat
9. 8. 2016 • 21:24

chaluge = Marfušo,hloupá a tupá zároveň,socko a lůzo,nezuř že někdo něco umí a ty neumíš ani ublížit,jsi tak hloupá,že se po delší odmlce/krásné dovolené/ Maledivy...ale ty hilt máš radost z kočkových kolotočů jak jsi to tady přiznala,před nedávnem Boskaj ma v riť

ararat
11. 7. 2016 • 10:02

Alena Ponistova ararat u tebe jsme všichni socky a spodina?Havířov je pro mne už jen dovolená,ale to je moje věc.Pokud ty jsi socka což asi u metly moc nevyděláš zajdi si na sociálku oni ti přidají na bydlení.Jak ty píšeš na diskusi a jen napadáš názory jiných je tvoje povaha typu závíst zloba a hlavně neúcta .Pokud ti někdo v životě ublížil,což ano,nemstí se jiným.Vždy si najdeš někoho na urážky.pak se nediv,že nemáš přátele ani v rodině ********* Poinstová ano socka je u mě člověk,který se nechává roky živit státem a nehodlá pro sebe a svou jistotu něco udělat. Jsi asi hloupá ale já podnikám a mám Ičo,což asi nejsi při své jednoduchosti pochopit,jinak bys nenapsala takovou blbost a nesmysl,a když jsi u své známé zjišťovala co jsem zač tak bys tuhle informaci dostala hlupaňo. Já úctu k lidem mámá ale ne tvého typu,to je ...blbá,hloupá a uráží na koho tady narazí,já myslím,že se tebe ani urazit nedá,jenom proto,že nejsi schopna pochopit základní znalosti. Vážím si lidí co něco umí ,což ty nejsi. Jak ty víš jestli mám či nemám přátele,jsi mě pobavila.No ale co vyvracet to hlupákovi nemá cenu,tak ma zase boSkaj v riť -(_!_)

ararat
10. 7. 2016 • 21:09

Alena Ponistova ararat nikdy jsem nepsala,žě tě zná zmámá,ale tvá sousedka.Tak ty se nauč číst.Pomluvy to nejsou,a ty to dobře víš,jak jsi oblíbená.Tvé urážky je tvůj obraz a hlavně nekopiruj jiné komentáře,př.jak bráníš od Časlavské syna,jsem psala u Bohdalové jak ona brání svou dceru.Tak zapaluj svůj mozek,ale vlastně žádný nemáš a všechno opisuješ.Divím se že děláš uklízečku,když jsi tak od boha chytrá.To už mluví co jsi zač.Omlouvám se uklízečkám co se nestydí za své povolání. * * No co dodat k tvé osobě,celkem nic jsi jednoduchá,moc ti to nemyslí,jistě že mám sousedky a hodně sousedek a sousedů,a jestli jsem oblíbená či neoblíbená,ty nevíš a ani nemůžeš ,bohužel jsi nějaká mimo mísu...a urážky jako na koho? ...asi nevíš co píšu za komenty nejsou určeny k tvému čtení a víš proč?...protože ničemu nerozumíš,máš to trochu popletené,ale asi za to nemůžeš,tvé chování se dá přirovnat k děcku školou povinné...jsi prostě hloupá socka...spodina společnosti,ale prokaž co jsi ty udělala pro druhé,mimo to že si vymýšlíš blbosti o mě a přitom mě neznáš?..víš co běž se utopit,nebudeš otravovat...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.