Kariéra v troskách? Ochrnutý Zounar na kapačkách! Přestal cítit nohu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kariéra v troskách? Ochrnutý Zounar na kapačkách! Přestal cítit nohu...

Martin Zounar
Martin Zounar (Foto herminapress.cz, TV Nova)

Obrovskou bolest a bezmoc teď prožívá Martin Zounar (49). Během natáčení seriálu Přístav si způsobil výhřez ploténky, kvůli kterému mu ochrnula noha. Skončil na jednotce intenzivní péče a infúzích.

Úraz přišel ve vteřině a udeřil silou blesku. „Stalo se mu to během natáčení Přístavu v exteriérech v Lipencích při scéně, když na něj naskočila kolegyně Betka Stanková,“ prozradil Nedělnímu Aha! člen štábu, který si nepřeje být jmenován. „Martin okamžitě zakřičel, že mu prasklo v zádech,“ popsal situaci na place s tím, že představitel Pepy Krupičky nezrušil natáčení, i když trpěl velkými bolestmi.

„Panu Zounarovi během natáčení vyhřezla ploténka, která tlačí na míchu,“ upřesnil informace o zdravotním stavu PR manažer seriálu Josef Ducký. „Dál ale hrál před kamerou i v divadle. Jeho stav se kvůli tomu zhoršil tak moc, že přestal cítit nohu. Musel být převezen do nemocnice na JIP, protože už to bylo opravdu vážné,“ prozradil zdroj z hercova okolí.

„V nemocnici, kde mu jsou podávány infúze, bude zřejmě ještě několik dnů,“ upřesnil Ducký s tím, že nejen celá televize Prima drží herci palce k brzkému uzdravení. Aby se neohrozil plán natáčení Přístavu, musel by se herec dát do kupy za 18 dní. Natáčení nových dílů seriálu je totiž po krátké pauze naplánované už na 20. července! 

Hrozí mu operace!
Malé poškození míchy se projevuje bolestí zad s vystřelováním do jedné nebo obou polovin hýždí. Při větším vyklenutí ploténky dochází k táhlým, do nohy vystřelujícím bolestem. Velké zhmoždění míchy vede k poruchám nervové funkce, které se projevují poruchou citlivosti nebo ochrnutím. A to je zřejmě i Zounarův případ. Velké výhřezy plotének vyžadují operativní zákrok.



Přečtěte si
ararat
8. 7. 2016 • 08:16

fizi 03. 07. 2016 20:13 můžeš říci konkrétně...kdo je to ten druhý

sadia
4. 7. 2016 • 23:01

Tak to mu nezávidím! To je ukrutná bolest ! Kdo nezažil,nepochopí!

znalec
4. 7. 2016 • 09:53

jsem jeden měsíc po operaci vyhřezlé ploténky, ukrutná bolest,ležím, dojdu si po bytě jenom na záchod, nebýt rodiny, musím do LDN.Tento herec si ještě hezky dlouho nezahraje, infuze nepomůžou...

ellenic
4. 7. 2016 • 08:30

fizi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.