Brzobohatý a Kuchařová: Víme, co se dělo po svatebním obřadu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brzobohatý a Kuchařová: Víme, co se dělo po svatebním obřadu!

Novomanželé Ondřej Brzobohatý a Táňa Kuchařová.
Novomanželé Ondřej Brzobohatý a Táňa Kuchařová. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, David Malík, Marek Pátek, archiv Europe Easy Energy)

Přes 45 km urazili novomanželé se svatebními hosty hned po skončení obřadu na pražském Strahově. Svatební hostinu totiž měli až na Farmě Michael na tvrzi Nedvězí na Slapech! A způsobili tam poprask na zemi i ve vzduchu.

Hosté v pozoru
Velkolepá nebyla jen svatba s armádou bodyguardů v bazilice Nanebevzetí Panny Marie, ale také příjezd novomanželů na hostinu luxusní limuzínou a romantická farma.

Napekla 37 štrúdlů
Jako hospodyňka se předvedla ženichova matka Hana Gregorová (63). Večer před svatbou napekla přes noc 37 závinů. Strávila s tím více než čtyři hodiny.

»Zamořené« pole
Nejemotivnějším zážitkem pro nevěstu se ženichem bylo vypouštění balonků s
přáníčky. Menší radost už z toho měli určitě místní, kterým popadaly na pozemky.

Útěk s milencem
Lépe než na after párty bylo Gregorové a jejímu ženatému zajíčkovi Ondřeji Koptíkovi (31) o samotě na romantické procházce. Tam se mohli nerušeně věnovat něžnostem.

Nevěsta v šoku
Poté, co v neposedných šatech ukázala nohy i zadek, se nevěsta raději už nesvlékala. Zato jí zůstal ve tváři šokovaný výraz. Tvářila se stejně na Strahově i Slapech.



Přečtěte si
eisenbieger
3. 7. 2016 • 10:03

hrozny velky chlapsky nohy , tam bude hluboka studna a tu uz cistili po jejim uspechu arabove s dlouhyma ...tem je jedno za kolik ale chtej si udelat zarez na pazi ze meli miss ...

mandat
3. 7. 2016 • 09:20

Nevesta by snad mela mit puncochy a podvazek,ktery si novomanzel stahne.A to se Brzobohaty zeni podruhe a nic o tom nevi.

-bello-
3. 7. 2016 • 00:12

Takový titul !Miss World ! A ta holka s ním lautr nic nedokázala.Tak aspoň zpeněží s Ondřejem tu svatbu.Docela jistě v NYC už vědí, že se vdává a hodlají tam přijít oba

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.