Dojatý Zdeněk Srstka: Navštívil Skopečka v Bohnicích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dojatý Zdeněk Srstka: Navštívil Skopečka v Bohnicích!

Skopeček vedle Srstky pookřál.
Skopeček vedle Srstky pookřál. (Foto pro Aha! – Alena Srstková)

Nemluví jen tak do větru! Zdeňka Srstku (80) dojal smutný příběh Jana Skopečka (90), kterému po zlomeném žebru hrozí domov důchodců. Ve čtvrtek ráno řekl, že herce hospitalizovaného v Bohnicích navštíví. A odpoledne už seděl vedle něj!

Dlouho se nerozmýšlel, plané plánování je prý nanic. Srstka má široké, dobré srdce. Rovnou se za Skopečkem rozjel z Klánovic i s manželkou Alenkou. „Nejhorší je to dlouhé čekání, jestli někdo zavolá nebo přijde. Tak jsme se za ním rovnou vypravili, abychom ho trochu rozveselili,“ řekl deníku Aha! kaskadér. Koupili kamarádovi nějaké dobroty a popovídali si s ním.

„Chce domů, do prostředí, kde to léta zná. Nechce do žádného pečovatelského domu,“ vysvětlil Zdeněk. Uklidnil herce, že ho jistě nebude nikdo nutit k tomu, co nechce, a že se jistě najde nějaké řešení. Skopečka svými slovy a hlavně přítomností dojal až k slzám. „Starý člověk nesmí mít pocit, že na něm už nikomu nezáleží,“ dodal Srstka.



Přečtěte si
kiwi65
2. 7. 2016 • 19:28

Je to frajer(Srstka),vždycky jsem ho měl rád,takový borci už dneska nejsou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.