Borhyová – Pik: Zakázali jim lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Borhyová – Pik: Zakázali jim lásku!

O náklonnosti Lucie Borhyové a Petra Pika se spekuluje už od úvodní párty Bailanda...
O náklonnosti Lucie Borhyové a Petra Pika se spekuluje už od úvodní párty Bailanda...

PRAHA – Taneční pár z televizní soutěže Bailando Lucie Borhyová (29) a Petr Pik (22) měli prý od produkce Novy dostat pořádně podivné doporučení.


S líbáním je konec!

Protože si čím dál víc diváků začínalo všímat jejich nadějně se rozvíjejícího se vztahu, Nova jim prý při televizních přenosech zakázala jakékoliv důvěrné dotyky a polibky!

„Produkční tým Bailanda jim velmi rázně doporučil, aby už nedocházelo k pusinkám, které byly stále něžnější a které prozrazovaly jejich milostný vztah,“ tvrdí náš člověk ze štábu Novy. Oficiálně to však nikdo potvrdit nechce.

Během pátečního přímého přenosu Bailanda Borhyová s Pikem tančili velmi odvážný »tanec milenců« rumbu a vždy se jejich rty k sobě přiblížily, aby v poslední chvilce ucukly. V zákulisí, kam kamery nedohlédly, se ale Borhyová s Pikem k sobě chovali způsobem, který nenechával nikoho na pochybách o tom, že je to láska jako trám! Něžné dotyky, hluboké pohledy do očí, mazlení, hlazení po vlasech.

Důkazem, že je Lucie Borhyová zamilovaná, je i její razantní prohlášení o definitivním konci letitého vztahu s golfistou Alanem Babickým. Kliknutím zvětšeteAčkoliv se o něm nikdy v minulosti nechtěla bavit, tentokrát to vykřičela do světa hned několikrát během týdne: Nejsme už spolu. Je to pryč. Prostě navždy konec! Ten pán mě už nezajímá...

Eroticky to prý ale během soutěže jiskřilo i mezi další dvojicí – Zdeňkem Podhůrským (47) a krásnou Slovenkou Lenkou Sekaninovou (24). V pátek je ale diváci svým hlasováním z taneční show vyřadili. Důvodem, proč jim to na parketu moc nešlo, bylo zřejmě i zranění na noze Lenky. „Na generálce jsem špatně dopadla, a tak jsme potom museli v přímém přenosu vyhodit poslední figuru, protože bych to už nezvládla. Ale to, že vypadneme, jsem čekala už od minulého týdne,“ krčila smutně rameny Sekaninová.

Zavolejte vypadlému tanečnímu páru z Bailanda do Aha!

Již v pondělí se můžete zeptat Zdeňka Podhůrského a Lenky Sekaninové, na co budete chtít.

● Jak prožívali soutěž?
● Co teď budou dělat?
● Jak prohra změní jejich životy?

Deník Aha! vám zprostředkuje živý rozhovor s vypadlým párem Bailanda. Zavolejte svým hvězdám do redakce Aha!
Už v pondělí od 13 do 14 hodinna číslo 296 817 147.


Autor: Vojtěch KRISTEN
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.