Třesk Varů hvězd: Žhavé foto z červeného koberce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Třesk Varů hvězd: Žhavé foto z červeného koberce!

Na červený koberec přijíždí Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou a davy šílí.
Na červený koberec přijíždí Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou a davy šílí. (Foto: P. Machan, M. Hykl, R. Klejch, D. Malík)

Už dnes začíná Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech! Podívejte se s námi, které slavné tváře už do města dorazily…

Do Karlových Varů se sjíždějí milovníci světové i české kinematografie. Už ve čtvrtek dorazil Willem Dafoe, který se přivítal s ředitelem festivalu Jiřím Bartoškou. Dorazit má i herec Jamie Dornan. Cenu prezidenta KVIFF si přijede vyzvednout francouzský herec Jean Reno. Kdo další už je v Karlových Varech, se podívejte v naší galerii…

Všechny oficiální hosty už limuzíny přivezly a Filmový festival v Karlových Varech může začít! Na červený koberec dorazily dvě mladé talentované herečky Tereza Voříšková a Jenovéfa Boková. Dále také Jitka Čvančarová, Iva Janžurová, Jitka Schneiderová,  Eliška Balzerová a nesměl chybět ani Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou.

VŠE O CELEBRITÁCH NA KARLOVARSKÉM FESTIVALU ČTĚTE ZDE

HVĚZDY PŘIJÍŽDĚJÍ DO KARLOVÝCH VARŮ - PŘÍMÝ PŘENOS ZDE

 

 



Přečtěte si
fizi
2. 7. 2016 • 14:29

Amos-s Vámi se prostě musí ve všech příspěvcích jen souhlasit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.