Maláčová vyhrála nad Zapletalem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Maláčová vyhrála nad Zapletalem!

 (Aha!: Dalibor PUCHTA, Marek PÁTEK)

PRAHA – Bývalá Miss 1991 a organizátorka soutěže krásy Česká Miss Michaela Maláčová (34) si může gratulovat! Podařilo se jí přesvědčit soud o tom, aby mohla nadále používat název Česká Miss.

Včera o tom rozhodl pražský městský soud.

Ten nevyhověl žalobě organizátora konkurenční soutěže Miss ČR Miloše Zapletala (62), který se ke včerejšímu jednání nedostavil. Zapletal v žalobě chtěl, aby soud zakázal Maláčové a její společnosti Miss Marketing používat název Česká Miss. Maláčová to ale označila za velmi nešťastný pokus o zastrašení a poškození svého jména i jména nového projektu.

Zapletal také v žalobě podezíral Maláčovou z toho, že se svým investorem a majitelem autobazaru AAA Auto Praha Anthonym Dennym zneužili informací získaných při jednáních o možném prodeji Miss ČR, aby tak následně získali licenci k Miss Universe a organizování vlastní soutěže. „Na soud jsem se se svými právníky dobře připravila. Jsem ráda, že se potvrdilo to, že pan Zapletal nemá právo si na území České republiky přivlastňovat monopol na pořádání soutěže královny krásy,“ dodala po vynesení rozsudku s úsměvem Maláčová. A co na to říká Miloš Zapletal? Když jsme mu volali do jeho agentury APK2, tak nám oznámil nepříjemný hlas jeho sekretářky Hany Srbové, abychom se obrátili na jeho právního zástupce a pak zavěsila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.