IKEA stahuje zabijácký nábytek! 6 dětí zemřelo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

IKEA stahuje zabijácký nábytek! 6 dětí zemřelo...

Komody z Ikea jsou velmi nebezpečné...
Komody z Ikea jsou velmi nebezpečné... (Foto: CPSC, ara)

Roztomilou blondýnku Evie-Mai McKenzien (2) hyzdí na skráni nepěkná jizva. Na hlavu jí spadla skříň z IKEI, které se prodávají po celém světě. 22měsíční chlapec o několik měsíců dříve takové štěstí neměl…Nábytku, který zabíjí děti, je přitom na trhu zhruba 36 milionů kusů!

„Když jsem slyšela ránu, bylo mi jasné, co se děje. Když jsem přišla dovnitř, šuplíky byly na ní a já viděla, jak jí po pravé tváři teče krev. Byla hysterická a mohla si oči vyplakat. Myslela jsem si, že zemře,“ vylíčila matka Kelly hrůznou událost pro The Sun. Její obavy se naštěstí nevyplnili. Malá Evie-Mai vyvázla „jen“ s dvaceti stehy a ošklivou jizvou na obličeji, která ji bude hyzdit do konce života.

Nejedná se přitom o první případ, kdy výrobek z IKEI doslova zavalil malé dítě. 22měsíční Ted McGhee letos v únoru neměl takové štěstí jako Evie a pod vahou komody zemřel. A pokračovat bychom mohli dál. Stejným typem nábytku se zranilo už 31 dětí ve věku od 19 měsíců do 10 let.

Pokaždé jde přitom o komody nebo prádelníky, které nejsou připevněné k nábytku. Pak se na dítě snadno převrhnou a tragédie je na světě. Rozzuřená matka Kelly se ale nedala a dosáhla svého. IKEA hodlá v USA a Kanadě stáhnout 36 milionů těchto komod a prádelníků.



Přečtěte si
majojo
29. 6. 2016 • 15:46

V USA ani v Kanadě zřejmě ještě neznají plastickou chirurgii. Jinak bych se dost divila, že by ji ta jizva, zejména s penězi vysouzenými na IKEA, hyzdila do konce života. Posviťte si občas do vlastní huby, bulváři!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.