Alexandr Hemala má nový kšeft v televizi! Zatím tomu ale příliš nerozumí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Alexandr Hemala má nový kšeft v televizi! Zatím tomu ale příliš nerozumí…

Alexandr Hemala
Alexandr Hemala (Profimedia.cz)

Televize Barrandov vyrazila do boje o vyšší sledovanost. Diváky chce nalákat na oblíbené tváře ostřílených moderátorů. V jakých pořadech budeme sledovat Alexandra Hemalu (63), Vaška Tittelbacha (61), Štěpánku Duchkovou (43) a Michaelu Dolinovou (52)?

Největší překvapení asi zažijí diváci barrandovského pořadu Nejlepší počasí!. Novými rosničkami se stanou Alexandr Hemala, Štěpánka Duchková a zkušená Michaela Dolinová. „Chtěl bych divákům říkat alespoň v létě jen to nejlepší. A dělal jsem už v životě všechno možné, počasí však ještě nikdy. Člověk má prý ale v životě zkusit všechno…,“ uvedl Hemala pro Blesk a přiznal, že v tomto oboru má stále mezery. „Ještě nerozumím moc tlakovým výškám. Obcházím to se značným respektem,“ dodal.

V neobvyklé roli budeme vídat i Václava Tittelbacha, který se nebude věnovat sportu, ale kriminálním případům. V rozšířeném zpravodajském formátu Exploziv krimi se objeví právě bývalý novácký sporťák.

Anketa

Těšíte se na staré známé tváře v nových pořadech?
Celkem 157 hlasujících

 



Přečtěte si
ivoadler
29. 6. 2016 • 16:10

Nemohu přehlédnout, že se Barrandov snaží, ale což je to platné, když jenom recykluje.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.