Obrovský trapas Lucie Bílé (50)! Opravdu má tohle zapotřebí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Obrovský trapas Lucie Bílé (50)! Opravdu má tohle zapotřebí?

Zpěvačce musela při chůzi pomáhat asistentka.
Zpěvačce musela při chůzi pomáhat asistentka. (Foto: Profimedia)

Lucie Bílá si na své odvážné image hodně zakládá. Neobejde se ani bez vysokých podpatků, ale opravdu je musí mít na nohou za každou cenu?

O zrádnosti bot s vysokými podpatky se přesvědčila, když se pokoušela chodit po pražských ulicích. Chůze na podpatcích na kočičích hlavách je skutečně nadlidský úkol. A to i pro oblíbenou Lucii Bílou, člověk by řekl, že už se v tom naučila chodit, ale ne. Naštěstí měla v nepříjemné chvíli po ruce asistentku, která ji podržela, když bylo potřeba a pomohla jí dostat se na potřebné místo.

Otázkou však je zda zpěvačka musí mít obuté lodičky v každou možnou chvíli. Její fanoušci přeci milují hlavně její zpěv. Image dračice k ní sice patří, ale věříme, že kdyby obula třeba tenisky, její popularitě to nijak neublíží!

 



Přečtěte si
EM1234
14. 5. 2019 • 18:09

Já nevím, ale buď neumí chodit, nebo má špatný boty. V Snaháckejch koženejch /ať lodičky nebo sandálový typ s 9ti centimetrovými podpadky/, jsem lítala po Práglu a vyřizovala kdeco celý den a v pohodě. Ráno vlakem tam večer zpátky. Snahovky byly akorát, navíc přírodní materiál pružil, takže ani pražský kostky nebyly tenkrát problém. Jo kde ty časy jsou, proto brněnská Snaha jako první byla modrovtačí letkou zlikvidována - aby se sem mohly dovážet drahý italský šmejdy, které vystřídaly asijský šmejdy. Bota musí na noze sedět pevně - nevenglat ani netlačit a tohleto snahováci uměli. Jo jo... bejvávalo.

nafta
30. 6. 2016 • 23:00

Ty to musíš vedieť, slopala si s ňou???

honzina
28. 6. 2016 • 21:54

Postavu má sice pěknou, ale hrát si na diblíka v 50ti letech mi přijde trochu mimo mísu!!!!! Za deset let bude chodit úplně nhá nebo na co si hraje??? Myslím, že to nemá zapotřebí se takhle ztrapňovat!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.