František Ringo Čech (72): Smutný důvod, proč se nerozvedl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

František Ringo Čech (72): Smutný důvod, proč se nerozvedl!

František Ringo Čech si spočítal, že nerozvádět se, vyjde levněji.
František Ringo Čech si spočítal, že nerozvádět se, vyjde levněji. (Foto: Karel Kopáč, ČT, ara)

František Ringo Čech je pověstný svou náklonností k něžnému pohlaví. O jeho ústních zkouškách se tradují velmi zajímavé historky. Jak sám říká, když dostane »jasnej signál«, rád ho využije.  Se ženami má bohaté zkušenosti i s manželstvím a právě o tom se rozpovídal pro Blesk TV.

František Ringo Čech měl v životě mnoho žen, důležité pro něj je, aby byly štíhlé. Štíhlá je i jeho manželka Magda, přestože už spolu delší čas nežijí. „Štíhlá je furt, krásná je taky, ale přeci jen zub času malinko zahlodal,“ zamyslel se Ringo nad vlastní manželkou.

A proč se ty František Ringo Čech nerozvedl? „Nerozvedli jsme se, protože doktor Plzák říkal, že se rozvádějí jen amatéři. Já se smál, když premiér Nečas vyměnil jednu padesátiletou za druhou. To je zbytečná práce. To měl zůstat s tou první, vyšlo by to levněji,“ vysvětlil Ringo se smíchem.

Anketa

Souhlasíte s Františkem Ringo Čechem?
Celkem 2013 hlasujících

 



Přečtěte si
1ivnz
8. 7. 2016 • 13:00

Dokážu pochopit, když je chlap ve vyšším věku udržovaný, štíhlý..atd,že chce i štíhlý udržovaný protějšek,ale on je sám tlustný, šedivý, hnusný nikdo by si o něj ani kolo neopřel a on bude mít takové požadavky? a ještě si o sobě myslí,že když je upřímný, že je v tipný je to hnus velebnosti jdu blejt

ardaj
7. 7. 2016 • 14:54

Manželku upřímně lituji,tento člověk je šovinistický prase,a určitě to nemá v hlavě v pořádku,...chudák,ubožák...odpad...asi i hodně smrdí,uprskanec...BRRRRRR

kinki
7. 7. 2016 • 14:34

Bravooo. Tak toto je dobre a trefne napisane.

ellenic
7. 7. 2016 • 14:12

stekajicikocka Úcta nejen k vlastní manželce žádná, když o ní řekne, přeci jen zub času malinko zahlodal .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.