Z hubeňoura namakaný svalovec? Moderátor Evropy 2 Petr Říbal jde do sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Z hubeňoura namakaný svalovec? Moderátor Evropy 2 Petr Říbal jde do sebe!

 (Evropa 2)

Petr Říbal se mění před očima. Upravil svůj jídelníček a každý den cvičí nebo si dává pořádně do těla díky různým sportům. Proč tak najednou a radikálně změnil životní styl?

Může za to projekt Evropy 2, kdy moderátoři rádia jedou s výherci jejich mega soutěže na party ostrov Ibiza. Petr si řekl, že si dá takovou svou osobní výzvu.

„Můj kámoš Tomáš je fitness trenér a řekl, že ze mě udělá největšího beachboye. Tu výzvu jsem přijal,“ směje se Petr Říbal.

„Ještě to není ono, nebudu zatím ukazovat břicho, ale sám jsem zvědavý, jestli do Ibizy stihnu napéct pekáč buchet,“ dodává se smíchem.

Je tedy otázkou, zda se vedle vystylovaných moderátorů Evropy 2 jako je Zorka Hejdová, Jindra Ekl a Tomáš Zástěra objeví zpevněný krasavec nebo rozpláclá bábovka.

Kdo by chtěl zkontrolovat jeho svaly na živo, má stále možnost soutěžit a vyhrát s ním a ostatními moderátory Evropy 2 luxusní týden na Ibize: https://www.evropa2.cz/exkluzivne/ibiza/

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.