Jágr a jeho krásná Veronika: Chvála ze všech stran! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágr a jeho krásná Veronika: Chvála ze všech stran!

Zamilovaný páreček vyrazil do společnosti.
Zamilovaný páreček vyrazil do společnosti. (Foto: Martin Sekanina, Dominik Bakeš)

A je to tady! Jaromír Jágr poprvé vyrazil se svojí krásnou Veronikou do společnosti. Jistá nervozita byla na zamilovaném páru znát, ale jak se říká, ve dvou to zvládli!

Jágr s Veronikou se zúčastnili předávání Zlaté hokejky, kterou už po dvanácté získal právě Jágr. Zamilovaný páreček se nešetřil něžnými doteky a zamilovanými pohledy. „Ze začátku se nám sem moc nechtělo. Jaromír byl z toho nervózní a já taky,“ přiznala Blesku Veronika. „Nejsme lidé, co by podobné akce vyhledávali. Ale je to slušnost a nakonec jsem ráda, že jsme dorazili,“ dodala.

Veronika dokonce prozradila i to, co si Jarda myslí o jejím prvním rozhovoru, který dala právě Blesku. „Líbilo se mu to,“ prozradila, co na to její láska. „Slyšela jsem na to spoustu pozitivních reakcí. Lidi měli možnost si o mně udělat obrázek. Jsem za to ráda,“ sdělila šťastná Veronika, které s Jaromírem moc slušelo.



Přečtěte si
-bello-
30. 6. 2016 • 01:09

arart jsi blbá, omlouvej se všem Ty, já to nemám zapotřebí. Ale proč tady kopíruješ to, co tady je jasně před tebou a všichni to vidí .Nemáš ty v hlavě totál arata , ty máš brainxit

ararat
28. 6. 2016 • 20:43

,-bello- = Markéta Sommerová,jsem jenom závistivá mrcha,která nenávidí úspěšné lidi,proto tady bleju jako prašťěná..omlouvám se Všem. 27. 06. 2016 23:26 Se mi líbí, jak říká .." nejsme lidé, kteří by na podobné akce chodili, ale ... " Mluví, jakoby s ním byla už léta Ty šaty jsou děsný, ať si říká kdo chce co chce, pěšinku ve vlasech by měla mít rovnou, vypadá jak nedočesaná štět.ka, odrosty by měla mít nabarvený !!! Je vidět na všem , jak je nesvá.čekuje snad , kdo ji viděl nahatou na striptýzu ? Jágr má v těch šatech pecku, jsou zválený a ten černej šnuptychl se tam fakt nehodí . Jágře! na ledě dobrý, ve společnosti ale dojem laciný . Platí pro oba !

-bello-
27. 6. 2016 • 23:26

Se mi líbí, jak říká .." nejsme lidé, kteří by na podobné akce chodili, ale ... " Mluví, jakoby s ním byla už léta Ty šaty jsou děsný, ať si říká kdo chce co chce, pěšinku ve vlasech by měla mít rovnou, vypadá jak nedočesaná štět.ka, odrosty by měla mít nabarvený !!! Je vidět na všem , jak je nesvá.čekuje snad , kdo ji viděl nahatou na striptýzu ? Jágr má v těch šatech pecku, jsou zválený a ten černej šnuptychl se tam fakt nehodí . Jágře! na ledě dobrý, ve společnosti ale dojem laciný . Platí pro oba !

pasadena
27. 6. 2016 • 22:18

A já jí fandím.Je hezká asi i milá protože Jarda není žádný blb aby si vybral blbku.A já bych na jejím místě klidně řekla-prostě mi závidíte,protože jsem hezká s perfektní postavou a ještě tančím u tyče.Kdo z vás to může říct?A ještě bych z toho udělala přednost.A měla bych všechny v paži.Verunko nedej se!

dandova
27. 6. 2016 • 20:03

Ano, Fiono, je to jejich věc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.