Karel Gott (76): Nečekaná návštěva na zahradě! Kdo ho tak dojal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Karel Gott (76): Nečekaná návštěva na zahradě! Kdo ho tak dojal?

S dlouholetým přítelem Alexem Ruzhinskym, kterého přijal ve své vile.
S dlouholetým přítelem Alexem Ruzhinskym, kterého přijal ve své vile. (Foto: Facebook Alexe Ruzhinského)

Je mu čím dál lépe a tak Karel Gott (76) přijímá doma jednu návštěvu za druhou. Tento týden ale u jeho vily zazvonil někdo, koho vůbec nečekal. Jeho dlouholetý fanoušek a přítel Alex Ruzhinsky, který přiletěl do Česka z USA, kde žije. A Mistr ho s radostí a dojetím pozval dál.

Dokazují to fotky, které Ruzhinsky pořídil. S Karlem na nich sedí na balkoně jeho vily na Bertramce, kde popíjeli kávu. Tu jim připravila nová filipínská hospodyně Gottových.

Ctí soukromí

Sám Alex nechce nic o setkání se zpěvákem prozradit, jelikož ctí jeho soukromí. Vzhledem k tomu, že je uznávaným profesorem matematiky, kterou učil na středních a vysokých školách v ruském Petrohradě a také na různých nezávislých školách v americkém San Franciscu, se dá vytušit, o čem spolu mluvili. O dění ve světě, o blížících se amerických volbách, o situaci v Evropě...

Vypadá báječně

Zpěvák byl podle fotografií ve velmi dobré náladě. Karlovi za poslední měsíc opět povyrostly vlasy a vypadá opravdu báječně.

Na balkoně své vily, ze které je nádherný výhled na Prahu, seděl ve svetříku a teplákách. A skoro celou dobu se mazlil s kocourem Chiccem, který Gottovým neustále utíká z domu a pak se zase rád vrací.

Narozeniny oslaví na dovolené v Itálii

Už příští týden by měl Gott odletět na dovolenou na jih Evropy. „Jakmile holky dostanou vysvědčení, tak pojedeme pryč. Těším se,“ svěřil se v minulých dnech Gott svým přátelům. Podle dřívějších informací má odletět do Itálie, kde chce oslavit i své nadcházející 77. narozeniny.

Další zajímavosti o životě Karla Gotta si přečtěte ZDE!



Přečtěte si
ararat
30. 6. 2016 • 12:49

Ela Anrow · Praha = Markéta Sommerová Josef Drábek tepláky jsou a budou teplákama , ať si je nazývá kdo chce jak chce. Džíny budou vždyckly džíny a kecky zůstanou keckama Proto pořád kecám a jsem tady za blbku,tepláky je můj stejnokroj tady v Bohnicích,ale džíny je můj vzdálený sen,páč na můj kalfas žádné džíny nedostanu koupit,tak vivat TEPLÁKŮM

-bello-
30. 6. 2016 • 00:46

honza54 já taky

-bello-
30. 6. 2016 • 00:39

Když kdysi ukazovala pyšně Gottová, jaký luft udělala na Bertramce a pyšnila se v tom starožitnictví co maj místo bytu svým proskleným stolem z IKEA , kde v přihrádkách je vidět barevná a zaprášená čočka, hrách, fazole ... , ale sedět se u toho nedá, říkala jsem si děs běs, horší už to být nemůže. Může ! Protože když Gottová prskne na železné tepané zábradlí balkonu umělohmotný truhlík na kytky a navíc v té postra.té barvě, směju se na plné pecky a říkám ....Radši ani neřeknu nahlas, co si říkám , smazali by mě, sáhla bych na božstvo

malavelka
28. 6. 2016 • 13:03

Sem bychom se měli chodit ´pouze a jen pobavit, ne? Proč tolik bzukotu na nepodstatné, když skutečných problémů jsou celé tuny. A před zrcadlem trénují všichni, i ti méně populární. Muži jsou stále více ženami, to s e nestalo ze dne na den. KG už dnes z řady nijak nevyčnívá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.