Zuna rejdil s blondýnou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zuna rejdil s blondýnou

Pavel Zuna to na parketu rozjížděl se sympatickou produkční Lucií Peukerovou.
Pavel Zuna to na parketu rozjížděl se sympatickou produkční Lucií Peukerovou. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – To není Bailando! A přece to tak chvílemi vypadalo. Moderátor Pavel Zuna (39) se na parníku Európé roztančil se sympatickou blondýnkou Lucií Peukerovou, která měla celý večer na starosti. Zuna, jenž akci, kde se předávaly ceny za nejprodávanější knihy, moderoval, na ní mohl oči nechat.

Blanka Matragi (54), jejíž stejnojmenná kniha zvítězila jako absolutní Český bestseller 2006, měla oči především pro vítěznou trofej s odhaleným přirozením!

„Tak nevím, jestli mě s tímto šulínkem pustí do Libanonu,“ povzdychla si nad cenou šťastná návrhářka. „Okolo mé návštěvy v Praze jsou také jiné aktivity, odskočila jsem si totiž do jiného odvětví. Navrhuji pro karlovarský porcelán nový servis, také jedna banka si mě vybrala jako výtvarného partnera na jejich VIP karty,“ řekla nám Matragi, která se v těchto dnech chystá také na modelování šatů ze skla.

„Úspěch mé knihy je o otevřenosti, denně dostávám spoustu emailů a povzbudivých dopisů, kde mi lidé děkují za to, že jsem jim přiblížila tu kulturu.

Lidi strašně zajímá realita, a možná proto je moje knížka nejprodávanější. A já chci všem strašně poděkovat za podporu a přízeň,“ vzkazuje přes deník Aha! Blanka Matragi, která stále doufá, že bude mít brzy adoptované dítě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.