Prozrazeno po 32 letech! Tajná láska v seriálu My všichni školou povinní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Prozrazeno po 32 letech! Tajná láska v seriálu My všichni školou povinní!

My všichni školou povinní
My všichni školou povinní (Foto: Pressdata.cz, ČT)

Oblíbený seriál My všichni školou povinní má i po 32 letech od svého vzniku stále svá malá tajemství. Až teď vyšla najevo tajná láska Milana Šimáčka (43) coby Jirky Olivy k Janě Janatové (48), která hrála Jitku Povejšovou!

Láska, která vzplane během natáčení, není mezi herci vůbec nic neobvyklého. A zamilování, i když jen platonické, se nevyhýbá ani dětem. A právě to se přihodilo Milanu Šimáčkovi alias malému Jirkovi Olivovi během tvorby dnes už kultovního seriálu. „Milan byl tenkrát tajně zamilovaný do Jany Janatové,“ prozradil Nedělnímu Aha! člověk, jenž byl tenkrát přítomen přímo na place.

Na rozdíl od většiny dětských herců, kteří zůstali v kontaktu, se ale po Janě slehla zem. „Filmová branže mi nevyhovovala po morální stránce,“ nechala se před časem slyšet Janatová-Havlatová. Jak informovalo Aha!, ta se v současnosti hlásí k vyznání svědků Jehovových a žije poměrně uzavřeným životem. „Je to škoda, rádi bych jí někdy viděli,“ promluvila i za ostatní Michaela Kudláčková (47), která si v seriálu zahrála prostořekou Barču Hrdinovou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.