Peklo Pavlíny Němcové (43): Exmanžel jí vzal to nejcennější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Peklo Pavlíny Němcové (43): Exmanžel jí vzal to nejcennější!

Pavlína Němcová
Pavlína Němcová (Foto Pecak Krivan C)

Pavlína Němcová promluvila o svém exmanželovi. Rozvedli se už dávno, tím však její trápení neskončilo. Francouz ji trýznil ještě dlouhých 12 let!

Němcová totiž záhy po rozvodu přišla o syna. Francouzským úřadům se profese modelky zdála „nejistá“. Chlapec Alain tedy putoval k otci. Pavlína o něj vydržela bojovat celých 12 let.

„Exmanžel měl před pár lety tendenci se ke mně vracet, ale to už pro mě nepřipadalo v úvahu,“ svěřila se Pavlína pro Blesk tv MAGAZÍN. „Jasně jsem mu řekla, že ho vždy budu ctít jako otce svého syna, ale jako žena bych se k němu už nikdy vrátit nemohla. To, co se mezi námi stalo, mě hodně poznamenalo a opravdu nelze zapomenout. Paradoxně je to on, kdo dnes všeho velmi lituje, je nešťastný z toho, co způsobil. To jsou ty boží mlýny – dnes se tím vším už trápí mnohem víc než já.“

O tom, že dnes je už Němcová se vším vyrovnaná, svědčí i to, že se s exmanželem normálně stýká. Nechce totiž o otce ochudit svého syna Alaina (24). Doteď dokonce společně slaví svátky. A to už je z Alaina dospělý muž! Pavlínin syn se momentálně živí jako právník.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.