Slzy na krajíčku! Mráčková o nemocném Jančaříkovi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slzy na krajíčku! Mráčková o nemocném Jančaříkovi...

Karla Mráčková byla jednou z prvních, kdo se o Michalově nemoci dozvěděl.
Karla Mráčková byla jednou z prvních, kdo se o Michalově nemoci dozvěděl. (Foto ara)

Karla Mráčková byla jednou z prvních, kdo se dozvěděl o nemoci Michala Jančaříka. To, jak se k jeho situaci postavilo vedení televize, ji dostalo do kolen!

"Byla jsem v práci první, kdo o té nemoci ledvid a transplantaci věděl," přiznala se Mráčková Blesku. Karla tak Jančaříkovi prokázala, že se na ni může opravdu spolehnout. O jeho stavu se od ní nikdo další nedozvěděl. Když ji oslovil Blesk, vyžádala si nejprve Michalův souhlas, než o jeho nemoci promluvila.

V práci ale Jančařík svůj stav dlouho tajit nemohl, a to minimálně před vedením. "Michal to pak velmi záhy řekl i vedení televize a ti mu vyjádřili neskutečnou podporu. Až mě dojímá, jak hezky se zachovali," dodává Karla.

A Jančařík je jim náležitě vděčný. I přes svůj vážný zdravotní stav stále pracuje. Většina kolegů navíc neměla donedávna ani tušení, že se něco děje.



Přečtěte si
baboaa
15. 6. 2016 • 13:54

Michale polycystické ledviny jsou naše rodové onemocnění, zvládnete to. Já mám již transplantovanou ledvinku 10 let a v IKEMu vzornou péči. Žiju plnohodnotný život. I vy ho budete žít. Čekejte trpělivě na dárce a vše dobře dopadne. Svobodová

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.