Andrea Verešová: Ukázala buchtu a ještě mnohem víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Andrea Verešová: Ukázala buchtu a ještě mnohem víc!

Andrea Verešová ukázala buchtu!
Andrea Verešová ukázala buchtu! (Foto Facebook, ara)

Kráska Andrea Verešová se nezdá. Když není na mole, tráví spoustu času v kuchyni. Nedávno předvedla, jak umí pravou domácí bublaninu! Ani při pečení ale nezapomněla provokovat!

Andrea Verešová se nestydí. To dokázala i u sebe v kuchyni. Na svém Facebooku se pochlubila při přípravě bublaniny. Pohledy se však místo na plech upírají spíše na její poprsí. Andrea si udělala domácí pohodu a podprsenku nechala ve skříni.

Andrea Verešová ukázala buchtu!
Při vaření můžete sličnou modelku přistihnout poměrně často. Postavu má ale stále jako proutek! Nedávno se dokonce objevily zvěsti o její anorexii. Podle  blízkého okolí sice vaří těžkou českou kuchyni. Podobné jídlo by ale v životě nepozřela. Naopak své tělo často týrá v posilovně a nad tím, zda to s péčí o svou postavu nepřehání visí velký otazník.



Přečtěte si
paralenka
16. 3. 2018 • 15:42

Bože, to je Milka, její problémy jsou tak primitivní, že nechápu, proč to bulvár bere a zveřejňuje! Chápe někdo, že tohle jednoduché stvoření vystudovalo VŠ a je prý právnička? Za kolik????

rezacek
19. 6. 2017 • 11:56

Jéžiš, to jste mě dostali. Slibujete buchtu, já myslel jako frndu, a vy zatím bublaninu. Hezká slovní hříčka.

-bello-
21. 6. 2016 • 00:35

chal já nosím podprdy i doma.Mně se moje líbí

ararat
19. 6. 2016 • 19:57

-bello- 18. 06. 2016 23:31 No nevíš,jen si snažíš tady nastolit druhý pocit,že ty jsi TÁ že všemu rozumíš,že všechno a všechny znáš,všem vnucuješ své názory,myslící si,že jenom tvé jsou správné a spravedlivé,a my ostatní jsme všechno,jenom nejsme vzdělaní a neumíme psát česky a přitom ty sama jsi nevzdělaná a česky psát neumíš.Nevymlouvej se na překlepy,protože je vypichuješ u lidí,kteří jsou tobě nepohodlní ale když je uděláš ty sama tak se vymluvíš že nejsi češka...mluvíš tady sama ze sebou a tváříš se jako chlap jindy mluvíš jako z babou a přitom to děláš jenom proto,abys vytvořila že já se navážím do zdejších diskutujících,ale co děláš TY? jsi sprostá a vulgární,nazýváš tady lidi sprostými slovy a urážíš a snažíš se ponížit druhé.TAK SE CHOVÁ ČLOVĚK ZAHLCENÝ SVÝMI KOMPLEXY. A ZJISTI SI CO ZNAMENÁ NĚKOHO IRITOVAT KOZO.

ivoadler
19. 6. 2016 • 10:39

Všechny krásky milujou italskou kuchyni: uvaří špageti (7 min.) posypou to parmazánem, polejou kečupem a je vařeno. Taky rády pečou - zásadně rychlý těsta: dát to do mixéru, prdopeč, šup s tím do trouby a je upečeno. Aby ale některá uvařila pracnou svíčkovou nebo upekla kynutou buchtu, to od nich nemůžeme chtít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.