Hádka v přímém přenosu! Dáda sprdla Felixe, až utekl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hádka v přímém přenosu! Dáda sprdla Felixe, až utekl!

Dáda Patrasová podala kvůli nevěře manžela žádost o rozvod!
Dáda Patrasová podala kvůli nevěře manžela žádost o rozvod! (Foto Aha!: Pavel Machan, Marek Pátek, Davide Kundrát, Martin Hykl, herminapress.cz)

O krizi jejich manželství si už šuškají i vrabci na střeše. Manželské neshody trvají už rok a půl, stejně dlouho, jako se Felix Slováček schází s malířkou Lucií Gelemovou. Ta je zřejmě častým důvodem manželských hádek, jednu z nich natočila i kamera. Přinášíme vám video, ze kterého bude naprosto jasné, jak to spolu manželé mají.

S milenkou Lucií Gelemovou už se Felix Slováček neskrývá, tráví spolu volný čas, seznamuje ji s vlivnými lidmi a chodí spolu na romantické večeře. Dáda si sice také dopřála romantický večer ve společnosti italského známého, Felixovo jednání ji však i přesto uráží.

O jejich vztahu mluví Felix jako o vztahu sourozeneckém a tvrdí, že na Dádu nežárlí. Jeho manželka je na tom podobně. „Nežárlím na něj od té doby, co jsem si v sobě po roce a půl strastí srovnala všechno, co jsem si srovnat měla,“ říká Dáda.

 

Video se připravuje ...

A co se Felixe tak dotklo, až odešel ze záběru? Podívejte se na naše video!

 



Přečtěte si
mpads
13. 6. 2016 • 16:37

Jsou jen spolu v toleranci, ale manželství s věrností už to není. Při rozvodu, už jde o mnoho s dělením pro dědice v rodině. Felix a Dáda se nerozvedou a Felix bude dál s jinou a určitě to Dádě najevo dal ....... Dáda může žít stejně jak Felix se stejným metrem Felix si dožije stařecký rozmarný život a kašle na všechno...jeho život. Nerozvede se ani se neožení proč by to dělal?

eisenbieger
12. 6. 2016 • 09:29

vymyslena story na pokracovani ...oba udelaj cokoliv ...scenar pise redaktorka blesku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.