Speciální Prostřeno pro otrlé: Špindíra David se vrací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Speciální Prostřeno pro otrlé: Špindíra David se vrací!

David Zámečník
David Zámečník (FTV Prima)

Fanoušci pořadu o vaření neostrouhají ani o prázdninách. Televize Prima chystá nové speciální díly, ve kterých se znovu objeví ti nejproblematičtější kuchtíci!

Každou neděli u prostřené tabule znovu zasednou ti, kteří diváky dostali do kolen svým bydlením nebo chováním. Jako první nasadí televize opravdu silný kalibr! Sedmatřicetiletý David Zámečník ze Znojma totiž bordelem, smradem a přípravou jídel šokoval nejen spolusoutěžící, ale i zbytek republiky. A o co že v těchto speciálních návratech půjde? Prostě si vyříkat staré křivdy nebo třeba nespravedlivé bodování, o kterých se amatérští kuchaříci dozvěděli až po odvysílání svých dílů.

Video se připravuje ...

"V domácnosti pana Davida byla opravdu špína a nepořádek. V bytě to tak zapáchalo, že o pauzách všichni chodili ven nadýchat se čerstvého vzduchu, aby poté zvládli pokračovat," okomentovala hororové natáčení mluvči projektu Ivana Dubášová. 



Přečtěte si
kravanebeska
10. 6. 2016 • 18:29

Přesně tak, zase se hova.da budou přiživovat na cizích nepříznivých osudech, sami to jsou chudáci. Nechápu, jak někdo může mít svědomí tohle natáčet a uveřejňovat? Spí potom klidně?

vuhp
10. 6. 2016 • 14:16

On ten David by spíš potřeboval pomoc a ne odsouzení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.