Tvoje tvář má známý hlas: Finále plné krve! K čemu se schyluje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tvoje tvář má známý hlas: Finále plné krve! K čemu se schyluje?

10. díl. Týden před finálovým večerem měla Hanka tělo samou modřinu.
10. díl. Týden před finálovým večerem měla Hanka tělo samou modřinu. (Foto archiv TV Nova)

Obrovská bolest a modrofialové podlitiny po celém těle. I to je zákulisí soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Hana Holišová (35) je toho důkazem. Krvavými modřinami »porazila« i omlácenou Ivu Pazderkovou (36).

Nácvik zpěvu je pro soutěžící úmorný, ale zkoušení tanečních kreací je teprve to pravé peklo. „Občas je to prostě dřina. Občas nějaká modřina, co bolí...“ svěřila Holišová během příprav na desátý finálový díl. A obří hematomy také ukázala. Na jakou proměnu jí náročná proměna tolik zničila tělo, už ale neprozradila. Ale lze usuzovat, že se bude jednat o hodně náročné taneční číslo.

Holišová tak porazila i létající Pazderkovou jako Pink. Ta nejenže měla při náročných akrobaciích tělo samou modřinu, ale také brečela bolestí a vyčerpáním. „Bylo to opravdu fyzicky náročné,“ zavzpomínala Iva na vystoupení v šestém díle. A stejně jako Hanka i ona tenkrát přiložila vyfocené modřiny jako důkaz toho, že soutěž není jen o ovacích vestoje, ale také o ukrutných bolestech.

Kdo postoupil do finále?
*Ivana Chýlková
*Hana Holišová
*Iva Pazderková
*David Kraus



Přečtěte si
jity
10. 6. 2016 • 09:16

Proboha je to jejich práce, to je jako kdybys odsuzoval horníky, piloty, řidiče a jiná povolání. Každé povolání má přece svá úskalí.

fizi
10. 6. 2016 • 09:12

Nepostoupil Kraus jen kvůli tomu,že postoupila i "macecha"? Na rozdíl od Rychlého nic nepředvedl,jako Matuška byl úplně mimo mísu.Postoupit měl Rychlý,byl prostě lepší.

ad-ga
10. 6. 2016 • 09:03

Nikdo jim nekázal tam lézt, ale prachy jim nevadí co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.