Galerie nejhanbatějších nevěst: Která to zabila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Galerie nejhanbatějších nevěst: Která to zabila?

Míša Doubravová
Míša Doubravová (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Václav Baumann, Karel Kopáč a facebook. com)

Pryč jsou časy, kdy svatební šaty bývaly symbolem nevinnosti. Dnes platí, že čím odhalenější nevěsta, tím spokojenější ženich! Podívejte se na šest nejodvážnějších českých krásek, jejichž svatební modely připomínaly spíše přehlídku spodního prádla.

Míša Doubravová (25)
Chytrá horákyně
Zatím nejodvážnější šaty předvedla na své nedávné svatbě muzikálová zpěvačka. Svému kolegovi Romanu Tomešovi (28) řekla ano téměř nahá. Vrchní díl šatů se skládal z průhledné látky, pod kterou jí byla vidět celá ňadra – jen bradavky zakrývaly barevné nášivky. S ženichem vynechali během obřadu i boty.


Ester Berdych Sátorová (23)
Monacká princezna
Na utajený obřad v Monaku loni v červenci modelka oblékla krajkové šaty za půl milionu korun, které odhalovaly její půvabné křivky a hlavně dlouhé štíhlé nohy. Ženich, úspěšný tenista Tomáš Berdych (30), mohl na své vyvolené oči nechat.
Eva Decastelo (37)
Noční košilka
Moderátorka si brala svého pana Božského, spisovatele René Decastela (42) v srpnu 2009 už ve vysokém stupni těhotenství. K požehnanému stavu se hrdě přihlásila i svými šaty, které ze všeho nejvíc připomínaly krajkovou noční košilku. I přes svou pornominulost zvolila církevní obřad v kostele.
Gabriela Partyšová (37)
Četnice ze Saint Tropez
Na pláži v Saint Tropez proběhla v červenci 2006 veselka moderátorky s producentem Josefem Koktou (59). Gábina šla pod čepec poprvé, ale pro ženicha to byl už třetí obřad, a tak ho pojali trochu netradičně. Tomu odpovídal i výběr velmi odvážných šatů, skládajících se z krátké sukýnky a jakéhosi průhledného župánku.
Ornella Koktová (23)
Nadupaný dekolt
Mladinká slečna byla pro svatebního matadora Pepu Koktu v pořadí čtvrtou nevěstou. Brali se v lednu 2015, a protože se příležitostná modelka vždycky ráda pochlubí svým nadupaným dekoltem, ani svatební šaty nebyly výjimkou. Její přednosti se do těsného korzetu jen tak tak vešly.
Gábina Dvořáková (27)
Noidovka v korzetu
Těsně před porodem se v červenci 2014 vdávala i modelka, která se kdysi proslavila románkem s Leošem Marešem (40). K oltáři si ji ale dovedl až zpěvák Vašek Noid Bárta (35). Návrhářka Tereza Sabáčková jí ušila tak těsný korzet, že se jí při manželském slibu jen těžko díval do očí.



Přečtěte si
ksalakova@seznam.cz
22. 3. 2017 • 14:23

Myslím že Doubravová/Tomešová tu nemá co dělat. Měli nádhernou svatbu kterou ještě více podtrhly její úžasné šaty. Ten kdo tu píše tyhle komentáře podle mě jen závidí její štěstí a postavu, díky které si to může dovolit. Troubové

antonuis.j
8. 6. 2016 • 17:51

Depostelo cigina zůstane navždy curvou s nizouililinkým IQ, sotva to mluví, blbka, ty šaty byly hnus sám, a ty kytičky Doubravové - děs a běs, té snad hráblo, kobylí tlamičce!

tarka
8. 6. 2016 • 17:42

jo, a nejsmutnější je, že ji s tím velkým pupkem oddali v kostele...jasně, prachy jsou prachy, že, představitelé církve...

tarka
8. 6. 2016 • 17:39

bobou: a co teprve, až se budou rozvádět, to bude něco...prostě póvl...nejlepší bylo, když se Decastelo aranžovala před Vánoci do role panenky Marie...děvence je 36 nebo 37 let, tak to budou ještě 3-4 svatby...samozřejmě navěky, dokonce života, osudová láska...a podobné trapné bláboly...

cukrenka
8. 6. 2016 • 15:27

Ani jsem se nedívala, ale proč o "takový h" vůbec píšete? Zaléváte tak všeobecně "kopřivu". Doba nyní opravdu přeje lehkým mravům a konzumu, ale vše by mělo mít mez, a nastal čas se pozastavit a obracet. Všichni !jakoby" fandí špatnsotem. Dnešní zpráva o "sjendocování" policie, atd..... Opravdu chceme touto mravní bídou dospět až k válkám?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.