Lucie Vondráčková jako vévodkyně Kate: Zbytečný hazard se zdravím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Vondráčková jako vévodkyně Kate: Zbytečný hazard se zdravím!

Lucii Vondráčkovou a Kate Middleton spojuje stejná nezdravá vášeň!
Lucii Vondráčkovou a Kate Middleton spojuje stejná nezdravá vášeň! (Foto ara)

Gumové pantofle s dírami alias Crocsy si zamilovala Lucie Vondráčková a spolu s ní řada dalších celebrit. Odborníci ale varují. Každodenní nošení může vážně poškodit vaše nohy!

Módní trend nebo vrchol nevkusu? Děravé boty si zamilovala řada českých i zahraničních celebrit. Nosí je například módní ikona se šlechtickým titulem  Kate Middleton, britská herečka Helen Mirren nebo rockový bouřlivák Steven Tyler. Z českých celebrit crocsy obouvá Lucie Vondráčková, Pavel Nový nebo Eva Decastelo.

Málokdo však ví, že nošení těchto gumáků může vážně poškodit vaše nohy! „V »crocsech« není vaše pata dostatečně upevněna. Když je pata takhle volná, snažíte se nevědomky udržovat rovnováhu prsty, což může vést k zánětu šlach, deformaci prstů, problémům s nehty, ale i k tvorbě puchýřů či kuřích ok,“ řekla pro Huffington Post americká ortopedka Megan Healy.

Podle Daily Mailu  není tahle obuv vůbec vhodná pro celodenní nošení. Měli byste si proto dobře rozmyslet, než si je nazujete třeba do práce. Abyste nedopadli jako tento pán z Floridy. „Chůze v těchto botách mě zabíjela. Přitom mi je doporučil můj vlastní ortoped,“ stěžuje si. „Jsou opravdu velice pohodlné a přitom pekelně ošklivé. Měly by být nelegální,“ dodává naštvaně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.