Petra Janů (63) o životě bez partnera: Proč mě chlapi nechtějí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petra Janů (63) o životě bez partnera: Proč mě chlapi nechtějí!

Věřili byste, že tahle krásná »baba« je sama?
Věřili byste, že tahle krásná »baba« je sama? (Foto pro Aha! – Lenka Hatašová, ara)

I ve svých 63 letech vypadá pořád mladě. Přesto Petra Janů po smrti manžela, hudebního producenta Michala Zelenky (†63), žije už pět a půl roku sama! „No jo, je to tak. Chlapi mě nechtějí, bojí se mě,“ přiznává zpěvačka.

„Jsem na chlapy asi moc energická a příliš samostatná jednotka. Oni by radši něco submisivnějšího,“ vysvětluje Petra s tím, že samostatnou se stala až po manželově smrti. „Do té doby jsem jím byla chráněná. Když mi umřel, nic jiného mi nezbývalo, než začít se starat sama o sebe. A můžu vám říct, že mi to trvalo hodně dlouho, než se mi to povedlo,“ netají zpěvačka.

Přestože se novému vztahu nebrání, netlačí na pilu. Navíc si prý zvykla na samotu. „No jistě. Už bych nesnesla, aby se mnou v bytě někdo bydlel,“ říká Janů. „A kdyby se přece jen nějaký vztah narodil, tak to bude fungovat jenom ambulantně,“ říká se smíchem.

Jinak se Petra sama vůbec necítí. V pražském bytě jí prý vůbec nepřijde, že je sama, protože má hromadu práce a neustále pendluje kvůli koncertům po všech koutech vlasti. A na chalupě má kolem sebe neustále kamarády nebo sousedy. „Tam také trávím od manželovy smrti veškeré svátky v roce a jsme tam vždycky celá parta,“ pochvaluje si zpěvačka.

Zdědila kapelu po Csákové

V osobním životě je u Petry Janů sice vše při starém, zato v profesním je samá změna. Začala hrát s novou kapelou Amsterdam, kterou »zdědila« po Iloně Csákové (45), našla si novou manažerku a připravuje nové album.



Přečtěte si
st.rec
8. 6. 2016 • 09:59

Tak už si všichni dole vybili komplexy nebo ještě něco přidáte?

drobenakulata
7. 6. 2016 • 19:06

Ja bych rekla ze ma hodne velike naroky na muze,, ta hleda zajicky tak do 25

mekanik
7. 6. 2016 • 09:40

protože jsem rozječená,arogantní,dominantní,škaredá Janiška Petrů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.