Hvězda show Holišová dostala rozkaz: Buď necudná potvora! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda show Holišová dostala rozkaz: Buď necudná potvora!

Hanka je krásná žena a není tedy divu, že se jí snaží někdo sbalit nebo pozvat na rande.
Hanka je krásná žena a není tedy divu, že se jí snaží někdo sbalit nebo pozvat na rande.  (Foto Lenka Halašová, Herminapress.cz, Profimedia.cz, Nova )

Famózní, úžasné, fantastické! Takové ovace sklidila Hana Holišová (35) za své poslední a nejsmyslnější vystoupení v soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Do detailu splnila příkaz, že se musí proměnit v sexy mašinu.

V běžném životě je jako šedá myška, která nosí džíny, místo výrazného líčení raději nasadí dioptrické brýle. A proto pro ni kabaretní číslo z muzikálu Chicago podle Catherine Zety-Jones (46) a příkazy hereckého poradce Jiřího Vejdělka (44) byly o to těžší. „Tady se musí nechat ta slušná Hanka na tohle číslo v šatně a vyslat na jeviště smyslnou necudnou potvoru!“ rozkazoval režisér.

A dokonce donutil Hanku k tomu, aby se okolo něj při trénování sexy pohybů vinula jako liána. „Musím dělat, že se nestydím, a to je pro mě hodně těžké,“ postěžovala si Holišová, s čím nejvíc bojovala. A i přesto vyhrála! Její číslo bylo zatím tím nejvíce sexy vystoupením, co se v Tváři objevilo.

Sex-appel bolí
Když předvedla zpěvačku Beyoncé (34), nikdo netušil, že málem vypustila duši. „Zhubla jsem, samozřejmě hlavně kvůli těm tanečním vystoupením. Nejvíc asi, když jsem nacvičovala Beyoncé. Kromě pohybu se přidal i stres, protože to číslo bylo velmi náročné,“ svěřila deníku Aha! herečka.

Vsadila vlastní prsa
Protože šlo o náročné taneční vystoupení, v zápalu tréninku Hanka nechtěně zapojila i prsa. Když ji dva tanečníci zvedali, choreograf Yemi ji nechtěně vzal za ňadro, až vyjekla.

Překvapivé finále už příští týden
Jestli Hanka díky svým svůdným vystoupením vyhraje i celou soutěž, se dozvíme už příští sobotu. Do velkého finále se dostala společně s Ivanou Chýlkovou (52), Ivou Pazderkovou (36) a Davidem Krausem (36). A protože se tentokrát nelosovalo, koho budou soutěžící předvádět, bude to pro všechny velké překvapení.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.