Režisér Jiří Adamec: Nový luxusní palác za miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Režisér Jiří Adamec: Nový luxusní palác za miliony!

Jiřího Adamce a jeho ženu Janu teď čeká zařizování nové luxusní rezidence.
Jiřího Adamce a jeho ženu Janu teď čeká zařizování nové luxusní rezidence. (Foto Aha! – David Kundrát, ara)

Tomu se říká kauf! Jiří Adamec (68) prodal obří byt v Miami a jen 30 kilometrů od něj si koupil za 560 000 dolarů (v přepočtu 13,5 milionu Kč) rovnou vilu. „Je to pro nás výhodnější,“ řekl deníku Aha! režisér. Prodejem a koupí podle informací z jeho okolí ale malinko prodělal.

Původní byt se nacházel v luxusní čtvrti Miami-Aventury, na místě zvaném Williams Island, kde se za všechno neustále platí tisíce dolarů. Členství na ostrově, klub, tenisové společenství, úklid ostrova i domu, parkování vozu, donáška nákupu, pomalu i otevření okna a dýchání vzduchu odsávalo měsíčně z Adamcova účtu ohromné sumy peněz. A k tomu ještě několik daňových zátěží.

„Pořizovací cena je jedna věc a každoměsíční pravidelné poplatky druhá. Režie spojená s vlastnictvím bytu nás od samého začátku dost ničila,“ přiznal už na konci loňského roku režisér. A okamžitě jednal. Byt prodal a místo něj pořídil pro rodinu dům. U jezera, se zahradou a bazénem. Je pouhých 30 kilometrů od místa, kde původně vlastnil byt. Minulý týden mu vilu v USA zapsali do katastru. „Děti jsou v Americe nadšené, líbí se jim zdejší způsob života a my s Janou jsme rádi, že už dnes umí výjimečně dobře anglicky,“ vysvětlil Adamec, proč tak lpí na nemovitosti zrovna v USA. „Navíc je tady teplé moře a krásně i v lednu,“ dodal.

V době, kdy bude Česká televize o prázdninách v hlavním vysílacím čase opakovat jeho legendární seriál Sanitka, už bude Adamec za velkou louží dýchat mořský vzduch.



Přečtěte si
antonuis.j
4. 6. 2016 • 14:28

tenerife
4. 6. 2016 • 13:41

To je neuveřitelné, co lze z překlížky, laťovky a dřevotřísky vytvořit.

-bello-
3. 6. 2016 • 13:42

Tak moc luxusní to nebude, protože byty v Praze ( luxusní ) -prodejní cena cca kolem 10 mil. ( bez služeb atd.) To jsou v US ty destinace, kde by člověk chcípnul nudou. Jestli si blb Adamec s tou blbkou myslí, že umět angličtinu je všemocné, klidně ať si myslí.Jazyk je jen prostředek k něčemu a v těch školách se tam moc nenaučí.Vím to!!! Blbost lidí je všemocná, koukají na srágory v TV a la Adamec. O tom, že daně a poplatky u nemovitostí v US jsou dražší ví průměrný Čech asi víc, než velikášská blbá rodinka Adamce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.