V hlavní roli CHLAST! Patrasová na nože s dlouholetým kámošem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

V hlavní roli CHLAST! Patrasová na nože s dlouholetým kámošem!

Dáda Patrasová se rozhádala se Zdeňkem Bartákem.
Dáda Patrasová se rozhádala se Zdeňkem Bartákem. (Foto: Martin Hykl, Marek pátek, ara)

Zdá se, že s jejich pětadvacetiletým přátelstvím je nadobro konec.  Dáda Patrasová (60) se do krve rozhádala s hudebním skladatelem Zdeňkem Bartákem (62). Ten totiž tvrdí, že jako královna dětí by měla Dáda vystupovat úplně jinak…

„Viděl jsem v televizi rozhovor, v němž byla opilá. To mě vytočilo, protože si myslím, že si to jako královna dětí nemůže dovolit. Měla by vystupovat úplně jinak. Představuji si ji usměvavou a voňavou,“ řekl Barták týdeníku Sedmička s tím, že takové její vystupování poškozuje jejich společné projekty a hlavně Dádu samotnou.

 Se svým názorem se hudebník svěřil na sociální síti Facebook, kde si jeho slova přečetla i Patrasová a ta vidí celou věc naprosto odlišně. „Pokud o mně říká, že piju, tak by si měl v první řadě zamést před vlastním prahem, protože on v pití vede první ligu. Když jsme spolu zkoušeli Sněhovou královnu, tak už byl od desíti od rána u baru ve foyer a chlastal,“ svěřila Sedmičce svou verzi příběhu i Dáda.

Patrasová celou záležitost vysvětluje i tak, že Barták se prostě naštval, protože nebyl přizván k přípravě dalšího muzikálu. „Byly s ním velké potíže, proto já ani producenti Pixovi už s Bartákem nechceme mít nic společného,“ vysvětlila rozhodně Dáda a dodala, že ona v životě rozhovor v opilosti nedělala. „Nejsem blázen a není to můj životní styl,“ dodala.



Přečtěte si
ellenic
2. 6. 2016 • 23:47

antonuis.j O jakou královnu se jedná, nazpívala písničky pro děti, ale to z ní přece ještě žádnou královnu nedělá .

demonxxx
2. 6. 2016 • 21:55

Bulvární pisálci, kolik dostanete za každou lež, kterou napíšete.

antonuis.j
2. 6. 2016 • 16:07

Co kecá? Rozhovor s ní ožralou jak dobytek jsem viděl a slyšel na vlastní oči, a není to tak dlouho, a navíc je tím známá, že je ochlasta a lije první ligu, kolikrát se válela zpitá a bez sebe po zemi, zpuchlina přeoperovaná. A její vykládání o sexu v dětské šatně a všude možně i s popisem taky ukazují vypitou bábu. Kdysi dávno byla Dáda a hezká, dnes je přešitá odulá vychlastaná troska a blbka na entou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.