Nejhorší dovolená Kobzanové (34): Tunisko už nikdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejhorší dovolená Kobzanové (34): Tunisko už nikdy!

Diana Kobzanová
Diana Kobzanová (Foto pro Aha! - Jaroslav Urban, Facebook )

Dlouhonohá Kobzanová (34) přiznala nejhorší zážitek z dovolené. Proč by se už nikdy nevrátila do Čechy jinak tak vyhledávaného Tuniska?

Diana Kobzanová cestuje velice ráda, bohužel je ale místo, na které by se už nikdy nevrátila. „Pro mě byla nejhorší dovolená v Tunisku. Každý má holt rád něco jiného. Na mě to tam všechno působilo tak nějak neuklizeně. Nemám ráda různé bleší trhy, davy lidí, dotěrné prodavače. Přemýšlet, jestli strávím půlku dovolené na toaletě… Prostě tyhle destinace celkově nemusím,“ prozradila modelka v komerční příloze Blesku.

Jako modelka navštívila poměrně hodně zemí po celém světě.  „Po Evropě jsem byla všude, ale do větších dálek jsem se nepouštěla. Poměrně brzy jsem totiž začala vysílat v rádiu a to už dohromady s cestováním tolik nešlo. Vím, že dneska holky vyráží pracovně do Asie, tam jsem třeba nikdy nebyla.“

Pokud ale cestuje soukromě, ráda vyhledává místa, na kterých už byla a zná je.  „Oblíbila jsem si Dubaj. Hlavně proto, že je tam celoročně krásně a z Prahy je to relativně kousek. Jezdím tam asi deset let a fakt je, že se to tam hodně změnilo. Můžu potvrdit, že mezi Čechy je tahle metropole velmi oblíbená. Kupují tam i nemovitosti a člověk aby se bál si tam zanadávat česky, nikdy totiž nevíte, kdo vás poslouchá.“



Přečtěte si
majojo
25. 6. 2016 • 16:54

Že von ji tam, krávu zubatou bezbradou, nikdo nepoznal? To teda fakt nasere. Když někam jedu, zjistím si, co tam můžu vidět a očekávat. Ale to ona ne, jí se všechno musí naservírovat se zlatou mašlí. A co se lenosti týče, kam se Tunisani hrabou na Egypťany.

mirunkas
25. 6. 2016 • 14:19

Nebyla nikdy v Asii,ale byla v Dubaji.Bylo by super si zopakovat zemepis.

ivoadler
25. 6. 2016 • 13:22

V Tunisu jsem byl. Tunisani jsou šejdíři, v tom s Kobzou souhlasím. Bordel, kromě hotelových rezortů, nevidí jen slepý. SAE znám jen z doslechu, létají tam naši mladí, Konkrétně Dubaj je příšerně drahý, ostatní emiráty vyjdou levněji.

xviktorie
25. 6. 2016 • 13:03

Hm, tak v Asii ještě nikdy nebyla, ale ráda jezdí do Dubaje. To je fajn vědět

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.