Hůlka o tátovi: Bylo to hrozný pro celou rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hůlka o tátovi: Bylo to hrozný pro celou rodinu!

Dan Hůlka zavzpomínal na tatínka!
Dan Hůlka zavzpomínal na tatínka! (Aha! - David Kundrát, Martin Sekanina, Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek, herminapress.cz, ara)

Dan Hůlka (47) o své rodině moc často nemluví. Tentokrát udělal výjimku a rozpovídal se o tatínkovi, o kterém sám říká, že to byl jediný jeho životní vzor. Bohužel ne všechny vzpomínky jsou příjemné…

„Můj táta byl opravdu strašně skvělej chlap a já jsem mu vděčnej za to, jakým způsobem nás s bráchou vychovával,“ uvedl Hůlka s tím, že otec jim šel dobrým příkladem. Jenže pak přišly chvíle, kdy musela rodina žít bez otce, komunisti ho totiž zavřeli do vězení.

„My s bráchou jako úplně malý děti jsme to ještě tak nějak moc neprožívali,“ svěřil zpěvák v pořadu Tandem Jana Rosáka a zavzpomínal i na tatínkův návrat z vězení. „Zavřeli černovlasýho metrákovýho chlapa a vrátil se bělovlasej, sotva šedesátikilovej dědeček,“ svěřil smutnou vzpomínku. „Oni mu tam odoperovali kus žaludku a hlavně byl 2,5 roku na samotce,“ dodal s tím, že trvalo několik let, než se táta vzpamatoval. Několik let po revoluci bohužel podlehl zpěvákův otec rakovině.

 



Přečtěte si
587587
31. 5. 2016 • 15:58

A za co byl konkrétně zavřený?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.