Jágr a Veronika řeší velké dilema: Kde budeme...?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágr a Veronika řeší velké dilema: Kde budeme...?!

Jágr s přítelkyní Veronikou
Jágr s přítelkyní Veronikou (FOTO AHA!: Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek a Instagram)

Las Vegas, Kalifornie... To byla dovča podle jeho gusta! Jenže včera si Jaromír Jágr (44) se svou láskou Veronikou Kopřirovou (25) užili poslední den a teď už pomalu pomýšlí na návrat do Česka. A řeší dilema: Kde složí hlavu?!

Jedna z prvních cest po příletu do Prahy jistě povede do Kladna. Jaromír přece musí novou přítelkyni, kterou si nabrnkl na podzim na Floridě, konečně osobně představit rodičům. Ale že by tady přes léto bydleli? To asi ani náhodou...

Logicky se nabízí Jágrův byt v centru Prahy. Ano, ten, v němž si loni jenom povídal se svou kamarádkou modelkou Lucií Kovandová a kterou tam pak nechal džentlmensky přespat, zatímco sám šel zapít se spoluhráči bramborovou medaili z domácího mistrovství světa...

Jenže! Z bůhvíjakého důvodu ani tady zamilovaný páreček přebývat nebude. Aspoň to vyplývá z toho, že Veronika minulý týden začala přes Facebook shánět bydlení. „Byt nebo dům. Jen na léto, přechodně. Ale nemám zájem přímo o Prahu,“ sdělila své požadavky a pídila se po nějaké spolehlivé realitce.

Více zajímavostí ze života Jaromíra Jágra najdete ZDE!



Přečtěte si
beavis1
1. 6. 2016 • 01:18

Autíčko si vysouložila hned a už se blíží bydlení... Ještě párkrát Jardu ojede a bude domeček...

6010
31. 5. 2016 • 10:35

Jejich starosti na mojí hlavu.To nemohou být tu chvíli u rodičů na Kladně? To je ta Veronika tak alergická na Jágrové rodiče, že musejí shánět někde nějaké bydlení přes realitku a zbytečně to pak platit? Vím, peněz mají dost, ale mohli by se držet trochu při zemi.Trochu skromnosti by neuškodilo,Veroniko .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.