Nevěrný kuchař Pavel Batěk: Vedlejšák u konkurence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nevěrný kuchař Pavel Batěk: Vedlejšák u konkurence!

Šéfkuchař Seriál: Ohnivý kuře Natáčení Kuřete je mnohem méně náročné, protože už ho má Baťek najeté.
Šéfkuchař Seriál: Ohnivý kuře Natáčení Kuřete je mnohem méně náročné, protože už ho má Baťek najeté. (Foto FTV, facebook P. Batěka)

Ztráta identity! Tu v posledních měsících prožíval Pavel Batěk (41). Hvězda seriálu Ohnivý kuře měnila vzhled i osobnost jako na běžícím páse. A dalo mu to pěkně zabrat.

Z kopie drsňáka Zdeňka Pohlreicha (59) se stal uznávaným prvorepublikovým režisérem a miláčkem hereček. Tak se proměňoval rychlostí světla představitel seriálového náfuky Roberta Dražana.


Současně s Ohnivým kuřetem totiž natáčel i retro seriál pro Českou televizi, jenž diváky zavede do doby největší slávy Barrandovských ateliérů. A právě pro Bohému, jak se nový projekt jmenuje, ztvárnil legendárního režiséra Otakara Vávru (†100). Což bylo setsakra náročné období. „Pavel Baťek natáčí sice v průměru 5 dní v měsíci, ale za to jde vždy o dlouhé šichty, kdy je na place od 6.00 do 19.00 hodin,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu o 13hodinových šichtách.
Lítání mezi ateliéry na Barrandově a těmi v Holešovicích bylo tedy stejně náročné jako to naladit se na postavu z jiného století a profese. Být vládcem kuchyně či ateliérů, si je podobné zhruba jako noc a den. A Batěk tohle musel zvládat za pochodu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.