Hvězda TVÁŘE Holišová (35)! Tak krásná, přesto... Otevřeně o svých mindrácích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda TVÁŘE Holišová (35)! Tak krásná, přesto... Otevřeně o svých mindrácích!

Aby i zatančila coby popová diva Beyoncé, dřela jako kůň.
Aby i zatančila coby popová diva Beyoncé, dřela jako kůň. (Foto Aha! – Pavel Machan, muzikál Ať žijí duchové! a TV Nova)

Dokonalé křivky by jí mohl kdekdo závidět. I přesto se Herečka Hana Holišová (35) ze zábavné show Tvoje tvář má známý hlas dlouhé roky trápila, měla mindráky. Právě kvůli nedokonalosti svého těla.

„Dlouho jsem měla komplexy ze svých nohou. Tatínek mě vždycky utěšoval, že jsem je zdědila po babičce, která je ještě v osmdesáti měla zdravé,“ svěřila herečka, která v zábavném pořadu nejvíce diváky fascinovala přeměnou v sexy americkou zpěvačku Beyonce (34).


„Já mu vždycky oponovala, že je to sice hezké, ale že bych je nejradši měla zdravé, ale taky krásně dlouhé a štíhlé. A ne krátké,“ řekla Holišová, která se časem se svou výškou a krátkýma nožkama srovnala, dodnes ji však v minisukni na ulici nepotkáte. „Svoje nohy nerada zbytečně vystavuju. Jedna moje část si užívá kalhoty, boty bez podpatků a pohodlné oblečení. Když je ale příležitost, ráda si vezmu pěkné dlouhé šaty a udělám ze sebe ženu,“ prozradila herečka, která měla kromě svých končetin, před několika lety také nepříjemné zdravotní potíže.
„Myslím, že jsem si ve svém životě prošla závislostí na sladkém. Stejně jako spousta dětí jsem byla odmalička zvyklá pít sladké limonády a jíst bonbony. Zlom nastal kolem sedmadvaceti, kdy mě přemohly zdravotní problémy,“ svěřila favoritka zábavné show v časopise Dieta s tím, že musela ze svého jídelníčku vysadit cukry, což se ji po velkém boji nakonec podařilo.



Přečtěte si
cukrenka
29. 5. 2016 • 19:05

Škoda/ tedy možná/, ale na pořad jsem se nedívala. Mít trvale mindráky i po pubertě, tak to je zlé. Měla by se určitě trochu více soustředit na duchovno.

kiwi65
29. 5. 2016 • 17:43

Co je na ní krásnýho?Normální tuctovka.I když mezi těma ***atejma,vyžranejma,křivonohejma kobrama je asi miss každá co má míň jak 80 kilo.

antonuis.j
29. 5. 2016 • 10:08

Tak krásná??? Není sice škaredá, ale krásná tedy ani omylem, vypadá jak Michael Jackson, je mu strašně podobná, a má divné zuby a bradu, tedy o kráse se fakt mluvit nedá. A má divnou mimiku, hrát moc neumí. Ale třeba je to fajn ženská a sympatická je taky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.